Girona

El Peralada vol sumar els primers punts contra la Rapitenca

El Peralada necessita puntuar per trencar amb el mal inici de curs. A dos quarts de cinc de la tarda, el conjunt dirigit per Àlex Marsal visita la Rapitenca, un dels equips que porta més temporades a tercera divisió. El matx es disputarà al Municipal de la Devesa de la Ràpita, el feu tarragoní és un dels escenaris complicats de la lliga, amb un equip que domina a la perfecció les mides del camp i amb una afició local que està molt a sobre del partit. A més a més, el viatge pels verd-i-blancs a terres tarragonines és el més llarg de la categoria.

En els dos primers enfrontaments, els xampanyers han caigut derrotats contra dos grans rivals, aspirants a tot. Primer al camp de l’Olot (2-0), i el passat cap de setmana a casa contra l’AE Prat (1-2). Pel partit d’aquesta tarda, Marsal tindrà les baixes conirmades de Santi Varese, Lluís Micaló i Adrià Méndez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)