Girona

Míchel: “Tinc la sensació que des de fora tot es veu molt fàcil, no és així”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha comparegut a la roda de premsa prèvia del partit de demà contra el Vila-real a l’Estadi de la Ceràmica (18:30h).

Com arriba l’equip?

“No hem entrenat gaire en aquests dies, perquè no hem tingut temps. Els jugadors, però, s’estan recuperant bé. Bernardo és una possible baixa per dimecres i alguna setmana més, Borja ha entrenat amb normalitat, ja fa dues setmanes que entrena amb l’equip i penso que agafarà la forma en aquestes setmanes i estarà disponible”.

“Toni, Artero i Joel continuen lesionats i Jastin és possible que s’operi aquesta setmana del turmell. La resta tot bé i esperem a l’entrenament de demà per veure com està la gent, però és veritat que necessitem tothom per la setmana que estem.”

Com es digereix ser colíder?

“El lideratge és una anècdota a la jornada 6. Per mi no té cap sentit donar-li gaire importància perquè tot això acaba de començar tot. És veritat que l’equip està bé i el dia a dia és una sensació molt bona. El rendiment de l’equip és perfecte per a nosaltres com a cos tècnic, club i per l’afició. Hem de continuar a la mateixa manera de fer les coses pel partit a Vila-real si volem aconseguir els tres punts. Prefereixo la dada que durant el 2023, som l’equip que porta –després de Barça, Atlético i Madrid- més punts. Aquesta jornada estem a Champions i la gent fa “las cuentas de la lechera”, ha dit el madrileny.

Sobre el Vila-real

“El Vila-real és un equipàs, un equip d’Europa i que té una gran plantilla. Tenen grans jugadors en totes les línies. És impossible pensar que nosaltres vulguem ser protagonistes, tenen un nivell tècnic molt alt. És difícil que en el seu atac no trobin la responsabilitat i la jerarquia que fan en el terreny joc, però per a mi és més important ser nosaltres mateixos. Hem patit molt, però sempre hem donat la imatge que l’equip volia tenir la pilota. Això no podem perdre-ho mai. No vull que la gent pensi que nosaltres farem un partit que sempre dominarem el joc, perquè és impossible en equips grans com el Vila-real, Sevilla, Real o Real Madrid. Tinc la sensació que des de fora tot es veu fàcil. No és la nostra idea, dimecres és un partit que l’equip ha de patir per guanyar i l’atmosfera exterior no diu res en aquest sentit. Sorloth, Banea, Parejo, té un peu espectacular, a darrere Albiol és un líder. To tinc la sensació que el rival sigui inferior, en absolut”, ha dit Míchel.

Els bons números corals del Girona

“La gent té ganes d’anar a camp rival, d’anar a la profunitat, de ser protagonista. Per mi és el millor de tot. Quan tu arribes amb tanta gent, costa més no fer gols. Estic molt content en aquest sentit, perquè l’equip no només està pendent de gol d’Stuani o Artem. Qualsevol jugador pot fer gol. Després del partit veurem on estem, continuarem la feina per guanyar el següent partit que és el Real Madrid i és un dels millors equips del món. Serà molt difícil. Per això he dit l’exigència està molt bé, però l’equip ha d’anar pas a pas. Hem de pensar que l’objectiu està molt clar per a tothom. En la jornada 6 no pots canviar la mirada i pensar en Europa. En el meu cap, és impossible canviar d’objectius. Queda molt, de veritat, i els equips són molt bons”, ha explicat.

Possible baixa de Baena

“Espero que jugui pel bé del futbol. És un jugador top, el tercer jugador que aporta més tirs a porteria de la lliga. En el seu primer control també és un dels millors jugadors del món. Un futbolista diferencial en l’atac de qualsevol equip, en aquest cas del Vila-real. Ja li dic que l’any passat em sentia orgullós de poder entrenar un jugador d’aquest nivell. Ell sap que estic molt content per ell i per en Ramon Terrats també que es mereix tot el que li passa en aquest moment”, ha conclòs Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)