Girona

“Avui els aficionats podran dormir molt feliços”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha comparegut a la sala de premsa amb un nou récord històric del club, sis victòries consecutives per situar el Girona líder en aquesta setena jornada de competició.

Un moment molt dolç

“És molt bonic veure’ns tan amunt i ens hem de sentir orgullosos del club i de l’afició que avui dormirà molt feliç. Estic molt content per l’equip, avui ha fet la segona millor part del curs. A més a més, contra un rival amb una entitat molt gran i hem sabut generat moltes ocasions de gol”, ha dit el tècnic.

Líders, un fet inèdit

“Estic content sobretot perquè son sis victòries consecutives i no és gens fàcil fer-ho a primera divisió. La idea de com ha de jugar l’equip s’esta duent a termie i els jguadors estan plasmant-ho molt bé a dins del terreny de joc. És una pena que només puguem assaborir-ho aquesta nit, perquè demà ja haurem de pensar amb el Real Madrid. Contra un dels equips més bons del món.”

La reacció en el descans

“Tota la segona part ha estat fantàstica, hem tingut moltes ocasions de gol i hem estat capaços que Parejo i Capoué no estiguéssin tant lliures. També hem sigut capaços de dominar amb la pilota. Em sembla que hi han hagut moltes ocasiones clares, unes cinc o sis, i la sensació de l’equip és que creu amb alló que fa”.

Trobar l’equilibri en el joc

“Un cop perdent, hem fet algun canvi. A la segona hem trobat a Yan més profund, i amb Tsygankov més per dins, ens ha donat més control i hem sabut enfonsar el rival. Al principi ens costava anar per dins i trobar situacions més clares d’u per u a dalt”.

El liderat, una anècdota?

“Ara ho vivim disfrutant del moment. No és que sigui una anècdota el liderat, sinó que ens ho hem de pendre com que estem fent bé la feina.”

L’onzè golejador i els minuts finals

“Que portem onze jugadors am gol, vol dir que l’equip té una idea clara de buscar porteria rival. Això és una cosa que els jugadors han assumit i han fet seva aquesta idea. Quan un jugador creu amb alò que fa, com a entrenador no pots dir res, només pots estar d’espectador. Porto molts anys amb jugadors i ara els veig tots molt concentrats amb tot”.

“Avui amb un marcador igualat hem sabut patir, m’agrada que l’equip sàpiga competir amb més de vint-i-cinc minuts per acabar. No és fàcil gestionar un equip com el Vila-real, tinc la sensació que l’equip està en un moment de gran eufòria”, ha conclòs el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)