Fuidias, amb bona nota

Destacat. El porter juga el seu primer partit del curs i, com l’any passat a Quintanar del Rey, deixa molt bones sensacions sota pals

La baixa per lesió de Juan Carlos feia que no hi hagués cap dubte que Toni Fuidias seria l’escollit per defensar la porteria en el partit d’ahir contra el San Roque de Lepe, i el porter de Berga va respondre de meravella. En el gol, no hi va poder fer gran cosa, però dues aturades seves van mantenir viu els blanc-i-vermells. La primera, brillant, abans del descans en una rematada de cap de Pablo Becken, i la segona, en els minuts finals, quan va refusar un xut perillós a boca de canó. Amb aquesta actuació el berguedà va aprofitar de meravella els primers minuts de la temporada i torna a situar-se al mapa un any després de la seva estrena, en la primera eliminatòria de copa el curs passat contra el Quintanar del Rey (1-2), un duel similar en què Fuidias també va tenir una bona actuació, malgrat que ja no va participar més en tot el curs.