Girona

Míchel: “Ara sí, hem de mirar un pas més endavant”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha comparegut després de sumar una nova victòria a domicili, aquesta vegada al camp de l’Osasuna en un duel d’alta exigència.

Primera valoració

“Per mi és el millor partit de la temporada, on estic més orgullós. Hem fet un autèntic partidàs. Contra un rival que ens ha exigit molt mentalment en les segones jugades. Hem tingut personalitat i estic molt orgullós d’aquesta plantilla. No els veig sostre”.

Jugada llarga del segon gol

“Ara ho parlava amb Yagoba. És un rival molt difícil i he vist tots els partits d’ells. Hem hagut de defensar enrere. Tenia molta por a aquest partit. Tenia la sensació que ells podien imposar el seu futbol sobre el nostre. Ens hem imposat com a jugadors. Hem tingut una mentalitat brutal des del porter. Estic molt feliç i avui he disfrutat molt. A nivell de joc, estava gaudint ja al descans amb el dos a un. Ens hem imposat a la nostra manera de jugar i el tercer gol els ha fet molt mal”, ha dit el tècnic madrileny.

Sobre Iván Martín

“Iván és el gran desconegut de l’equip. Genera espais i sempre dona sortides als companys. És el gran desconegut dels que venen de fora. Sempre té una resposta. El que sempre han. Tenir-lo en propietat és espectacular. Igual que Yangel que l’hem comprat com a Miguel o Dovbyk i totes les renovacions”.

Un gol sense celebració (2-2)

“Els hi he dit que des del porter que l’Osasuna no para de ser vertical. Sergio agafa la pilota i ja ataquen els espais. Per tant, els hi he repetit que havíem d’atacar-los ja que et posen a la teva àrea i et guanyen la segona jugada. Si ens agafen ens agafen, havíem de còrrer riscos. Més que el missatge que els hi he donat jo, és la mentalitat seva. Tenim jugadors espectaculars. Dos centrals venen de Barça i Bayern. Son jugadors que estan acostumats anar a per la victòria”.

Què li agrada més, la remuntada o la victòria?

“Tot. La victòria, el partit i la imatge. Era un partit que era un punt d’inflexió. Havíem de ser capaços de patir. Hem tingut un inici increïble. Hem tingut continuïtat amb el dos a un. Avui em veureu molt eufòric, perquè el tenia entre cella i cella aquest partit i l’equip m’ha donat una lliçó”.

El triomf és una pressió pel Barça o el Madrid?

“No estem al mateix sac que l’Atlético, el Barça o el Madrid, però somio en estar a la lliga de la resta. Athletic, Rayo, Real o Betis. Aquesta lliga et pot donar. Ara hem de mirar un pas més endavant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)