Girona

La comissió territorial d’urbanisme dona l’OK a la implantació de la 1a fase de la CE del Girona

En una reunió celebrada aquest matí, la comissió territorial d’urbanisme de Girona ha aprovat el punt 46 de l’ordre del dia en el qual es demanava la implantació d’una àrea esportiva, la primera fase de construcció de la ciutat esportiva del Girona. Una vegada aprovada aquesta implantació per part de la comissió territorial d’urbanisme, l’Ajuntament de Vilablareix procedirà a donar la llicència d’obres al club per tal que comencin els treballs de la primera fase estipulada en el projecte en la qual es construirà el centre d’entrenament del primer equip amb dos camps de gespa natural i les edificacions necessàries per al dia a dia de la plantilla, cos tècnic i treballadors derivats com despatxos, vestidors i un gimnàs –el que ara tenen a La Vinya.

Si bé la previsió era començar la primera fase el setembre passat per instal·lar l’equip al gener del 2024, les noves dates podrien fer que l’equip ja esperés al curs vinent a iniciar la nova pretemporada a ple rendiment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)