Girona

El Sabadell desactiva la cessió de Biel Farrés, que torna al Girona B

El Sabadell i el Girona B han arribat a un acord per desactivar la cessió que van acordar el passat estiu en la qual Biel Farrés defensaria la samarreta arlequinada fins al 30 de juny del 2024. El futbolista no ha disputat ni un sol minut a la primera FEF amb els vallesans i totes les parts han cregut convenient que el central osonenc retorni al club gironí per reforçar la plantilla del Girona B a tercera FEF.

Biel Farrés va arribar a debutar amb el primer equip del Girona amb només 19 anys a les ordres de Míchel Sánchez a segona A. A les ordres del de Vallecas, el de Vic va jugar dos partits de lliga i un complet de copa acumulant 193 minuts en total. La campanya passada, Farrés va competir al filial blanc-i-vermell a tercera FEF abans de fer el salt al Sabadell, una aventura que no ha funcionat entre una trajectòria nefasta de l’equip arlequinat que es troba en descens a segona FEF i que ja ha tingut a tres entrenadors en catorze jornada –Miquel Lladó, Gerard Bofill i ara Óscar Cano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)