Girona

Míchel: “Si Dovbyk no està al cent per cent no jugarà ni cinc minuts”

El Girona rep demà la visita del València (14h) amb l’objectiu de fer bo l’empat de dilluns passat contra l’Athletic amb una victòria que mantindria els gironins al capdavant de la classificació –serien líders tot sols si el Madrid no guanya– abans de visitar diumenge que ve el Barça. El tècnic Míchel Sánchez ha analitzat el duel en la roda de premsa prèvia d’aquest migdia.

Les baixes

“L’únic dubte és el de Dovbyk, demà veurem. La resta de lesionats no arriben al partit. És el cas de Borja, Toni Villa, Artero, Joel Roca i Jastin. Juan Carlos ja està bé i estarà a la convocatòria.”

La similitud amb l’Athletic

“És un partit que s’assembla molt al de l’Athletic. El València té un equip jove però molt bo en transició i en la profunditat. Els davanters i extrems s’estan desmarcant continuament. En aquest sentit és un equip molt perillós. En defensa també fa les coses molt bé, perquè em sembla que és l’equip que ha concedit menys xuts a porteria i ara viu un bon moment. Crec que serà un partit molt difícil.”

Oriol Romeu

“No tornarà. És un gran jugador que trobo a faltar, però és jugador del Barça i estic segur que jugarà allà els pròxims anys.”

Aleix Garcia

“Està bé. Vam jugar dilluns i dissabte tothom està preparat i al cent per cent. No té cap problema. És un jugador que físicament recupera molt bé entre partits.”

Les baixes del València

“No estic al cas. Veurem demà quin onze fan. És veritat que les característiques de cada jugador són diferents, però penso que l’estil i la manera de jugar serà la mateixa. No canviarà segons quin jugador jugui.”

Entrades exhaurides

“Li hem de donar les gràcies a l’afició i a la ciutat perquè tothom està amb l’equip i per nosaltres és molt important. En cada partit la gent està fent que continuem jugant amb intensitat. Quan necessitem a l’afició hi és per donar el recolzament que necessitem i és molt important que demà hi sigui perquè és un partit molt important.”

Les poques rotacions

“Per ara està controlat, perquè la recuperació i els anàlisis que hem fet tothom està bé per jugar. El risc de lesió és el de qualsevol altre jugador de la lliga. La gent està bé i ja veurem més endavant si necessitem que l’equip tingui més canvis. Ara mateix penso que estem bé. Qualsevol jugador pot jugar i no miro els minuts que juga cadascú. Només penso en com podem guanyar cada partit. No tinc la sensació que l’equip estigui en una dinàmica negativa en l’aspecte físic i per mi això és important.”

El València a tancar-se

“El respecte que tenen els equips per nosaltres és molt bo. Estem fent una gran temporada i qualsevol rival sap que és difícil jugar contra nosaltres, però nosaltres també hem analitzat el rival i el València és un equipàs. Té gent jove que fa que el partit sigui dinàmic i intens i haurem de fer un partidàs. Està bé que la gent noti que som un bon equip, però cada partit és molt difícil i el de demà és molt complicat. És dels equips que més problemes posa al rival per arribar a la seva porteria i està molt ben treballat en defensa i en atac, perquè és capaç d’arribar a la teva esquena molt ràpid. Hem de controlar aquest aspecte i vigilar l’esquena de la línia de quatre.”

Les sensacions de Dovbyk

“Ha fet part dels últims entrenaments amb l’equip i demà veurem, però si no està al cent per cent no jugarà res. Ni deu ni cinc minuts. Tenim Stuani, Portu i alternatives. Si no està per jugar no jugarà. Ara mateix és un o noranta minuts i demà decidirem.”

El bon ambient al vestidor

“És la part més important de l’entrenament. Per mi la nostra vida és important tenir cultura esportiva i per això el compromís, la humilitat, el treball en equip per mi és molt important. L’atmosfera de treball al Girona, des que vaig arribar a aquí, és molt bona. El que passa és que ara se’ns mira més, però sempre ha estat així. El dia a dia és un espectacle i és el gran secret de l’equip. Cada jugador sent que els seus companys el fan millor. És la part més important del joc.”

El mercat d’hivern

“No em preocupa gens el mercat d’hivern ara mateix. Només el jugador que no estigui content o no vulgui continuar al Girona pot sortir, és clar, però per mi cap jugador està fora de l’equip. És veritat que n’hi ha que juguen menys, però el dia a dia és la clau i tots estan molt bé i fan millor als companys, per això no penso en cap sortida.”

El mes de desembre

“El partit més important és el de demà. Hem d’anar partit a partit. Nosaltres estem fent les coses molt bé i el rendiment és excel·lent, però hem de continuar. No sé què faran els rivals, però no em preocupa. Hem de guanyar nosaltres i serà complicat, res més. Hem de pensar en les properes dotze jornades on arribarem per saber per què podem lluitar en l’últim terç de lliga, però encara queda molt.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)