Girona

Míchel: “Avui tots els aficionats del futbol se’n van sent una mica més del Girona”

El tècnic del Girona ha sigut el gran triomfador de la nit a Montjuïc: “El primer que haig de dir és que estem salvats. Hem arribat a aquesta xifra molt abans del que pensàvem. Tota l’afició i la província de Girona avui estarà feliç. Ha sigut un partidàs de dos equips buscant l’àrea rival i això ho ha vist tot l’aficionat del futbol. Hem fet un gran favor a la lliga. Jugar de tu a tu, amb una mentalitat de ser capaços de fer mal al rival. Hem hagut de defensar molts moments, però hem d’estar feliços”, ha dit el tècnic que també ha valorat al seu equip: “Tenir la personalitat de venir a Montjuïc i fer córrer al Barça és que ho podem fer amb qualsevol equip”.

“Sempre estic més content del rendiment. No sé si som capaços d’aguantar el rendiment dels tres primers durant tota una temporada, però el rendiment de l’equip em fa estar molt feliç. Aquests jugadors estan fent història de veritat. Avui tots els aficionats del futbol se’n van sent una mica més del Girona”, ha declarat Míchel que desviava l’atenció sobre la possibilitat de guanyar el títol. “El títol de lliga no és l’objectiu. Li he dit a en Xavi que aquesta pressió nosaltres no la tenim. Estem gaudint del moment i naveguem amb aquesta bona dinàmica. Patint i gaudint. Per moments havíem de patir i ser capaços de passar del sofriment a l’atreviment, ho hem fet a la perfecció. Estem en disposició de guanyar a qualsevol rival”, ha dit.

“Sabíem de la pressió alta del Barça, en u per u, i hem trobat el tercer home amb Tsygankov y Dovbyk. Hem pogut córrer en transició després de patir sense pilota. Som capaços de lluitar amb la pilota amb rivals que ens dominen. Això em genera molta alegria. No és fàcil aguantar aquest nivell a tot un Barça”, ha explicat Míchel que destacava al rival: “He vist un Barça dominador en moltes fases i que ens ha tirat a porteria, però també un Girona reconeixible. Juguem molt bé i no em comparo amb ningú. La nostra idea és tenir ànima i passió”, ha conclòs Míchel amb l’eufòria al cos

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)