Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona F.C

“Volem mantenir el lideratge i la bona manera de jugar”

Míchel va parlar ahir en la prèvia contra l’Alavés: “És una setmana bona d’entrenament després d’una gran victòria, i sabem que hem de continuar en una gran versió”, deia el madrileny, que també analitzava el rival: “La defensa de Samu és la defensa de l’Alavés. Hem de defensar molt bé l’espai a la nostra esquena, per això és millor tenir la pilota i, si és possible, perdre-la lluny de la nostra porteria.” Entre les claus del partit, Míchel va destacar la pressió i el fet de saber aturar la verticalitat del rival, i va reblar: “L’Alavés és de la nostra lliga.” El madrileny tenia la intenció de fer tocar de peus a terra el seu equip. “Per a mi el partit més important és el de demà [avui], i després pensarem en el Betis”, sobre la possibilitat de no forçar amb Tsygankov, dubte per al matx d’avui.

Una de les preocupacions de Míchel és la relaxació dels seus jugadors: “Avui he començat la xerrada dient que la setmana passada deia que l’equip podia entrar en una nova dimensió, ho deia pels jugadors. No per lluitar per coses grans, sinó perquè ells, els futbolistes, sentirien un ressò mediàtic molt fort cap a nosaltres. Això no m’agrada gens perquè pot ser que algú desconnecti o entengui malament alguna cosa. Hem de tenir els peus a terra, aquesta és la nova dimensió”, va afegir. El tècnic de Vallecas va fer èmfasi en la importància del partit i la complexitat de jugar contra els bascos: “No és fàcil crear ocasions a l’Alavés, i sempre han pogut fer bons partits en transició i defensa. És un partit molt difícil, i ho tenim clar. Els jugadors, amb les imatges que hem posat, han vist que serà un partit molt complicat. Necessitarem la millor versió. Si per a l’Alavés és un partit important, per nosaltres, més. Volem continuar líders i fent les coses bé”, va destacar.

Finalment, Míchel va tirar pilotes fora sobre el tema del mercat de fitxatges i va confirmar que li agradaria mantenir la mateixa plantilla. “Només marxarà algun jugador que vulgui més minuts”, va dir. L’ambició del Girona és molt alta, i així es va reflectir al final: “Hem fet un any de Champions i vull continuar d’aquesta manera per fer una temporada de Champions”, va dir.

DE CHAMPIONS

“Hem fet un any de Champions i vull continuar així tota aquesta temporada”

SENSE ATURADOR

“És un partit molt important, volem continuar líders i fent les coses bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)