Girona

Tsygankov, Borja i Herrera, a punt

Girona Tsygankov, Herrera i Borja estan llestos per tornar a la competició; la intenció és que reapareguin a Almeria

Tot i que cap dels tres futbolistes Borja García, Viktor Tsygankov i Yangel Herrera ha viatjat amb l’equip a Elx, Míchel va explicar ahir a la sala de premsa que tots tres ja han completat sessions amb la resta d’equip i que la setmana que ve tornaran a la normalitat. Així doncs, s’espera que puguin estar disponibles per jugar diumenge al Jocs del Mediterrani contra l’Almeria. Un desig de Míchel i el cos tècnic després d’un final i inici d’any amb baixes sensibles en la plantilla.

El migcampista veneçolà va haver de demanar el canvi en els minuts inicials del partit contra el València a Montilivi. Una lesió que va obrir les portes a David López per situar-sese al pivot. El català va aguantar dos partits –Barça i Alavés– abans de tornar-se a lesionar al camp del Betis. Una altra alarma per a un Girona que perdia un jugador clau a l’eix defensiu.

Pel que fa a Tsygankov, l’ucraïnès ha estat fora des que va tenir minuts a Montjuïc i s’ha perdut tres partits per una lesió a la cama. Abans, l’extrem del Girona ja es va perdre un mes de competició per una lesió al bíceps femoral; per sort, només es va perdre dos enfrontaments de lliga –Cadis i Almeria–, per l’aturada de seleccions.

El retorn de Borja

Qui fa més temps que està lesionat és, sense cap mena de dubte, Borja García. El migcampista madrileny es va fer una lesió a la planta del peu l’abril passat. Des d’aleshores, Borja no ha acabat de fer net i només ha entrat en una convocatòria aquesta temporada, a casa contra el Madrid. Juntament amb Juan Carlos, són els dos únics futbolistes del primer equip que encara no han disputat cap minut oficial d’aquest curs. Ara Borja ja està a punt.

MÉS ROTACIÓ

Borja tornarà a la lliga un cop païda la lesió que des de l’abril l’ha tingut lluny dels camps
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)