Girona

Ibra Kébé, cedit al Mirandés fins a final de temporada

Després d’uns dies de negociació perfilant detalls, Girona i Mirandés han fet oficial la cessió d’Ibra Kebé al conjunt burgalès fins a final de temporada. El migcampista de Mali va acomiadar-se dels seus companys ahir per posar rumb cap a Miranda de Ebro. Avui, Kebé ha conegut el seu nou club i ha firmat la cessió. El futbolista ha disposat de moltes ofertes de segona divisió, entre els quals hi destaca l’Espanyol o el Saragossa, que s’ha interessat per la seva situació. Finalment, el conjunt entrenat per l’italià Alessio Lisci serà el destí final d’un jugador amb ganes de demostrar tot el seu potencial a dins del terreny de joc.

El conjunt blanc-i-vermell tenia aquest moviment en ment des que Kébé va renovar el passat mes de desembre per a les pròximes dues temporades, 2026. El que busca el club és revaloritzar a un jugador que no ha disposat de minuts a Girona i que necessita jugar per agafar el ritme de competició. Amb Míchel, Kébé ha jugat només ha acumulat 7 minuts a la lliga - contra l’Athletic i Cádiz- i ha tingut un pèl més de continuïtat a la copa on n’ha jugat 115 entre les tres primeres eliminatòries, Lepe, Oriola i Elx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)