Girona

Un balanç meritori i igualat en LaLiga

El Girona s’ha enfrontat poques vegades al llarg dels seus 93 anys i mig d’història al Real Madrid en partit de lliga. De fet, els gironins i els madrilenys s’han vist les cares en tres cursos a la màxima categoria a més del duel de la primera volta que es va disputar a Montilivi aquesta temporada. Un total doncs de set enfrontaments a primera que deixen un balanç meritori i sorprenentment igualat amb un dels grans dominadors de la lliga juntament amb el Barça. Els gironins van aconseguir vèncer els blancs a Montilivi en el primer precedent de la història entre els dos (2-1), en la desena jornada del curs 2017/18, i en una segona ocasió, la temporada passada, en un dia que no oblidarà mai el Taty Castellanos, autor de quatre gols (4-2). El Girona també va guanyar al Bernabéu, la temporada 2018/19 en la jornada 24a (1-2), quan tot semblava posar-se de cara per salvar la categoria, però un final nefast ho va tòrcer tot.

El Madrid també ha aconseguit superar els gironins en tres dels set precedents totals, tan sols un al Bernabéu, en la primera ocasió que el Girona trepitjava el camp del conjunt madrileny (6-3); i dos més a Montilivi, en la segona jornada del curs 2018/19 (1-4), i en l’anada de la present temporada, en l’única derrota dels de Míchel aquesta temporada (0-3), un duel en què els blanc-i-vermells van tenir opcions d’avançar-se en el marcador en els primers compassos, amb una rematada de Tsygankov que va topar amb el pal. Amb tres victòries per equip, el balanç es manté igualat en la lliga per l’empat de la temporada passada al Bernabéu (1-1), que fa que no es decanti la balança a cap costat.

TOTS ELS PRECEDENTS EN LALIGA

Curs 2023/24
Girona-Madrid (j. 8) 0-3
Cus 2022/23
Girona-Madrid (j. 31) 4-2
Madrid-Girona (j. 12) 1-1
Cus 2018/19
Madrid-Girona (j. 24) 1-2
Girona-Madrid (j. 2) 1-4
Cus 2017/18
Madrid-Girona (j. 29) 6-3
Girona-Madrid (j. 10) 2-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)