Girona

Míchel: “Guanyar al Bernabéu seria una projecció mundial”

Míchel Sánchez ha comparegut a la sala de premsa, plena de gom a gom, prèvia al partit del Santiago Bernabéu en un matx que el tècnic té algun dubte d’última hora. “Demà veurem si Dovbyk té bones sensacions pel partit, aquesta setmana no ha entrenat amb el grup. Toni, David, Jastin i Joel son baixa, tampoc hi seran els sancionats Blind i Yangel”, ha dit el madrileny que ha acceptat la seva sanció: “Tots els partits vull estar en el camp, però accepto la sanció perquè vaig protestar. És veritat que penso que la targeta vermella és massa, però ja no hi podem fer res”.

Sobre les baixes

“Hem jugat ja sense Blind també sense Dovbyk, sense Viktor, sense Aleix i sense jugadors importants. L’equip sempre ha donat la seva millor versió. Yangel i David, son un exemple més i han estat temps sense jugar. L’equip està preparat per competir. És un partit molt maco en una posició espectacular i anar al Bernabéu així és un somni per a nosaltres”, ha dit el tècnic de Vallecas que no creu que sigui un partit decisiu per guanyar la lliga: “Penso que és un partit molt important perquè de guanyar l’equip seria líder. Hem d’anar partit a partit, el nostre somni és arribar a Europa. El Madrid està fet per guanyar la lliga, com el Barça i el Madrid o Atleti. La nostra idea no és lluitar per la lliga, sinó per Europa”.

Normalitat abans del Bernabéu

“Per mi és un partit que nosaltres hem de disfrutar i hem de tenir una mentalitat per patir. En l’aspecte defensiu, el Madrid en duels és un equipàs. És el millor equip de la lliga, fa en atac una circulació molt ràpid en aquest sentit. És l’equip que dona més passades en zona tres. És un partit per patir i gaudir. No anem a una posició difícil per a nosaltres´- és un un somni per a nosaltres fer una partidàs al Bernabéu, la pressió es molt maca,. Hem preparat el partit per fer la millor pressió i la mentalitat és molt top. Estic convençut que farem un gran partit”.

Baixes del Madrid en defensa

“Jo he vist el partidàs de Lucas l’altre dia, amb Carvajal de central i no veig que tingui tants problemes. És veritat que tenen baixes, però tenen una gran plantilla i amb molts recursos. Haurem de patir molt, encara que fem una gran pressió son capaços de sortir i córrer. Aquesta mentalitat de tenir la capacitat de continuar defensant és important. Després amb la pilota hem de ser nosaltres mateixos. Les claus per guanyar al Madrid és que ells estiguin per sota el seu nivell i que nosaltres ens surti tot”, ha dit.

Una nova dimensió en cas de guanyar?

“Nosaltres volíem fer història al final de temporada. Això sí, aquest partit en cas de guanyar, a nivell mundial, seria molt especial. Girona estaria en boca de tothom. Nosaltres no seriem candidats a guanyar la lliga per guanyar al Bernabéu. Encara no. Queden catorze jornades i el Madrid, Barça guanyaran molts partits. Nosaltres cada partit és molt difícil. Penso que guanyar seria molt maco, espectacular, fer història, i la dimensió mundial estaria allà”, ha volgut recalcar.

Què li diuen del seu equip la família de Madrid?

“La gent em diu que som un equipàs. Que donem alegria a la lliga, un gran elogi i que podem lluitar la competició, però els que estem a dins pensem una altra cosa. La meva gent està feliç perquè la temporada nostra és espectacular. Tothom pensa que podem guanyar a qualsevol rival. Ara bé, he analitzat molt al Real Madrid i sé la dificultat. Farem tot el possible per fer-ho, però ells son els grans favorits. A la jornada 24 anar al Bernabéu per lluitar pel lideratge és un somni per a nosaltres. Només hem perdut contra ells. Si et fixes en el dia a dia nostre encara és millor. No tinc dubtes que farem un gran partit i que el nostre objectiu és anar a Europa. Volem guanyar al Bernabéu perquè la gent ens reconegui pel treball que estem fent, no hi anem per guanyar la lliga. Amb els peus a terra”, ha recalcat.

La seva absència

“Tinc la sort que el meu cos tècnic és espectacular i tots saben com juga l’equip. A nivell individual, però, no m’agrada gens quedar-me a fora. Com a espectador el partit és molt diferent. No tinc la sensació del jugador al camp i mirar-ho a la graderia no m’agrada res . És molt dolent estar a una cabina”, ha dit.

Objectiu Europa

“Més que mirar l’Athletic, mirem tots els equips que lluiten per Europa. Ja vaig dir que per entrar a Champions has de fer una puntuació molt alta, ho veurem a les ultimes 10 jornades si som capaços. Volem deixar enrere al sisè, que li traiem 19 punts, amb la Real. Hem superat el sostre de la millor puntuació a primera, ara per anar a Europa, i després ja ho veurem que pot venir”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)