Girona

Ancelotti: “Hem de tenir en compte la motivació i l’il·lusió del Girona”

Carlo Ancelotti ha parlat abans del transcendent partit a casa contra el Girona. El tècnic del Madrid, que recupera a Vinicius i, possiblement, a Rüdiger que el tècnic italià ha explicat la seva situació respecte la lesió: “Ha entrenat una altra vegada. Demà farem una altra prova i si està bé jugarà, si no, no el posarem en risc. Les seves sensacions avui son bones, a veure com evoluionen”, ha dit Ancelotti.

Partit important, però...

“Qui guanyi demà agafarà avantatge, però la lliga és molt llarga. Estem ben classificats i no crec que decideixi res el matx. Es decidirà tot més endavant, tenim una puntuació alta i els dos equips podem arribar als 80 punts”, ha volgut relativitzar el tècnic blanc la importància sobre el matx.

Una lona polèmica

“L’il·lusió que el Girona té és gran, tenen motivació de venir aquí. Poden guanyar el partit i liderar la lliga. Ho hem de tenir en compte. I també que tenen diners per llogar un espai a Madrid, que no serà barat”, ha dit l’italià tot llançar el dard enverinat als gironins.

L’absència de Míchel

“El futbol és dels jugadors, però la presència de l’enrtenador dóna confiança a l’equip. Malgrat això, no és determinant, jo vaig faltar a dos partits i els vam guanyar. Un a Vigo i l’altre amb 8 gols. La veritat és que tots els entrenadors exagerem en la protesta, però necessitem una mica més de comprensió pel context que estem, així segurament hagués pogut estar demà a la banqueta”.

El City Group i el Girona

“No li dono importància. És un equip de la lliga domèstic que ho està fent molt bé. És un potencial rival i el més perillós en aquest moment. És el que ara mateix penso d’ells”.

Carvajal a l’eix de la defensa?

“No puc respondre gaire coses. Carvajal sap com ha de jugar un central i ho treballem en els entrenaments sempre que es pugui. En els darrers partits, a camp reduït, sempre ha jugat a l’eix de la defensa”.

Ancelotti també ha parlat sobre les lesions d’aquesta temporada: ““No tenim la sensació que hagi sigut mala sort, perquè això significa que baixes els braços. Els problemes que hem tingut han sigut una oportunitat per demostrar una forta motivació i un fort compromís”.

Sobre Miguel Gutiérrez

“Els jugadors de les seves condicions estan visionats pel club. Ha professat molt i li ha anat molt bé aquesta experiència a Girona. Està aportant molt i és un jugador molt important a l’equip. A l’estiu, juntament amb el Girona i el jugador, prendrem la decisió”, ha conclòs Ancelotti.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)