Girona

Fal·lera gironina a Madrid

Afició. El Girona no estarà sol al Santiago Bernabéu: més de 500 aficionats blanc-i-vermells seran a la zona visitant i alguns més estaran repartits per la local

Aquesta tarda al Santiago Bernabéu el Girona perseguirà la gesta de guanyar i tornar-se a situar al capdavant de la lliga. Per aquest motiu, molts aficionats han volgut fer costat al conjunt blanc-i-vermell en la cita a Madrid. En total, és molt complicat quantificar quants aficionats hi haurà al feu madrileny, però el club presidit per Florentino Pérez va posar a disposició més de 500 entrades per a la zona visitant. Va ser tanta la fal·lera gironina per aconseguir-ne una que el Girona va haver de fer un sorteig entre tots els abonats i socis que la van demanar. El club, com en cada desplaçament, se’n va guardar un paquet per a penyistes i compromisos diversos. El preu d’aquesta entrada era de 60 euros per cada abonat.

Una olla de pressió

Avui a la tarda es preveu un ambient de gala al Bernabéu, amb gairebé totes les entrades exhaurides i en un horari idoni per a l’abonat madridista, a dos quarts de set. L’aforament del Bernabéu és de poc més de 80.000 persones, amb el possible tancament del sostre fet amb les remodelacions de l’estadi, cosa que farà que el Girona tingui un ambient hostil.

A la llotja del Bernabéu, el Girona tindrà la representació de Delfí Geli, president del club; Marcelo Claure, segon màxim accionista del club; Pere Guardiola, president del consell d’administració, i Ignasi Mas Bagà, executiu en cap. El tècnic Míchel Sánchez serà en una cabina privada de la tribuna seguint l’enfrontament. Abans del matx, es farà el tradicional dinar de directives, al restaurant Zalacaín, on Florentino i la directiva blanca donaran la benvinguda a la comitiva gironina. Un any més.

PER FER-SE SENTIR

Més de 600 aficionats del Girona viuran el matx al Santiago Bernabéu

SENSE ENTRADES

Molts aficionats blanc-i-vermells viatgen a la capital blanca sense entrada

Concentració blanc-i-vermella a Madrid

La penya oficial del Girona, Jovent Gironí, va publicar dijous passat un cartell a les xarxes socials en què animaven els aficionats gironins desplaçats al Santiago Bernabéu a concentrar-se en la prèvia del matx pels volts del feu blanc. Concretament, a l’encreuament entre el carrer Pedro Teixeria i l’avinguda Brasil a partir de dos quarts de tres de la tarda. S’anima a lluir els colors del Girona pels carrers de Madrid. Tot, amb el lema Volem fer història. És una convocatòria que no està organitzada pel club, sinó pel sector d’animació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)