L’Escala furga en la ferida del Girona B (2-0)

Un dels partits més atractius de la jornada era el duel de la demarcació gironina entre l’Escala i el Girona B, en què els dos equips buscaven allunyar-se de la zona baixa. Qui s’ha endut la victòria ha sigut el conjunt escalenc, que ha fet valer la seva dinàmica i ha encadenat el sisè partit sense conèixer la derrota amb un clar 2-0 davant un Girona B que s’enfonsa fins a l’avantpenúltima posició després de sumar només 3 dels últims 18 punts en joc. Els dos gols del partit han arribat en la segona part i han estat obra d’ex jugadors del conjunt gironí. Pimentel, en el minut 55’, ha fet l’1-0 i Iker García, en el 73’, ha marcat el definitiu 2-0.