Girona

Míchel: “Ens han pintat la cara i no passa res per dir-ho”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha comparegut en una de les derrotes més dures de la sevassx era al capdavant dels gironins. “No hem estat al nivell que necessites contra el Madrid. Quan ells estan en un gran rendiment no hi hem arribat. En el nostre cas ha estat més mèrit del Madrid que no pas demèrit nostre. Ells en els duels han estat molt superiors. No estem al seu nivell, de Camavinga, Vinicius, Tchouaméni... això et fa veure la realitat d’aquesta temporada i del que estem fent. Una temporada increïble. S’ha de reconèixer que aquesta lluita per la lliga no és nostre”, ha dit Míchel.

Reacció a la derrota

“Primer hem de tenir humilitat per saber on estem. Venir al Bernabéu per competir a la lliga, desde dins sabíem que no. Volíem fer el millor partit per intentar lluitar de tu a tu. La responsabilitat és meva perquè els hi he dit que anessin a pressionar a dalt. Els volia posar al màxim de les seves possibilitats i perquè hi havia més a guayar que a perdre. Som un equip que està creixent. Guanyar cada partit ens ha costat molt i quan el rival és superior s’ha de reconèixer. Hi ha quatre o cinc equips que poden lluitar contra ells al 200% tots els equips. Els podíem haver aturat tirant enrere, però no és la filosofia del club i no és el que hem fet durant tot l’any.

Reset per San Mamés

“Ho acabo d’explicar. No hi ha millor manera que

començar a treballar amb humiltat. La nostre lliga és Athletic Bilbao, Real Sociedad, Betis, València... els altres no. Són equips que són transatlàntics. Sempre ho he pensat i ara toca posar-nos el vestit de treball i si som capaços de ser humils al dia a dia crec que som candidats a entrar a Europa”, ha dit.

S’ha acabat el somni de la lliga

“Veig al Madrid a un nivell altíssim, i tenen un avantatge de 5 punts. És veritat que ara amb la Champions poden passar coses, però tinc la sensació que hem vist un Real Madrid molt potent i crec que el que hem vist avui fa que sigui difícil que perdin punts i la lliga.”

Quina derrota contra el Madrid ha sigut més dolorsa?

“Aquell dia veníem de ser líders a Vila-real i ens va costar molt. La realitat d’avui és que en cap moment he tingut la sensació de poder guanyar. Avui et sents una mica més dèbil, però és la nostra realitat. Avui servei per posar els peus a terra i per seguir treballant. Estem a un projecte molt bonic i això ens servirà. Les dues derrotes són doloroses i haurem de treballar cada punt”.

L’estat anímic de Yan Couto

“És normal, tinc ampatia amb els entrenadors i amb 21 anys també m’he equivocat. No podem venir al Bernabéu pensant que passarem per sobre. Yan ho superarà i això li anirà bé. És bo que ell sàpiga que poden haver-hi dies així”.

“Ahir va dir a la roda de premsa que la meva expulsió era injusta i això em fa feliç. No he pogut parlar amb ell, Ancelotti. Els espais des de la zona de la cabina és veueu molt bé i això et fa patir. Sempre dic que intento fer millor als meus jugadors i que pateixin el menys possible a dins. Això ha sigut un aprenentatge on a vegades s’ha de controlar més les situacions del joc. Això em val per seguir treballant”.

Temptació de plantejar un partit diferent

“Això els hi he dit als jugadors. Que podria haver plantejat un partit difere; defensant en bloc baix, més junts... però el moment nostre com a club ens exigeix donar la millor versió del que hem fet durant tot l’any. Ens han pintat la cara i no passa res. Ara toca seguir treballant i ja està. Si fóssim un club per guanyar en cada cap de setmana pot ser hauria plantejar el partit diferent, però les circumstàncies era pel tot o res. Venir aquí i intentar entrar en la lluita per Europa era el nostre somni”, ha conclòs Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)