Girona

Ancelotti: “És el millor partit que hem jugat aquest curs”

Carlo Ancelotti ha comparegut a la sala de premsa després de la victòria contundent del seu equip contra un Girona desdibuixat i molt superat:“Hem fet el millor partit, sí, i ho hem fet amb una manera humil. Després hem tirat de la nostra experiència en situacions de transició”, ha dit el tècnic del Madrid que també ha valorat el matx de Vinicius: “Vinicius ha fet un partit top. És un jugador molt important i per la meva opinió personal és el millor jugador del món”.

La lliga sentenciada?

“Hem fet un cop fort a la lliga, el Girona és un equip molt bo i no havia perdut a fora de casa. Continua sent un gran equip. Fins ara ho hem fet molt bé, però ara comença la Champions League i ens treurà energia. Haurem de seguir amb un bon compromís i un bon esforç”, ha dit l’italià que comparava a Bellingham amb Zidane en molts aspectes del joc.

El plantejament del partit

“El plantejament era senzill. Pressió a camp rival, a vegades home a home per intentar treure la possessió al Girona que ho fa molt bé. Al nostre camp havíem d’estar tranquils i compactes. La transició havia d’estar controlada perquè el Girona empeny molt bé amb els laterals. Ara tenim avantatge, però és petita”, ha dit.

werw

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)