Pèrdua mínima

Bons resultats. Els empats del Barça i l’Athletic i la derrota de l’Atlético fan menys amarg el 4-0 al Bernabéu

La derrota del Girona al Santiago Bernabéu donava una bona oportunitat als seus perseguidors per retallar diferències, però la jornada ha estat molt bona per als interessos dels gironins tot i haver marxat amb una golejada del camp del Madrid. I és que els de Míchel s’han tret de sobre un dels partits més complicats que li quedaven, si no el que més, i cap dels equips que té darrere seu no ho ha sabut aprofitar. Diumenge l’empat del Barça contra el Granada (3-3) i la derrota de l’Atlético al camp del Sevilla (1-0) deixava el Girona amb cinc punts de marge respecte dels de Xavi, tercers, i amb vuit punts de marge respecte dels de Simeone, quarts. I ahir la jornada es va acabar d’arrodonir per als interessos dels blanc-i-vermells, ja que l’Athletic, tot i jugar amb un home més durant pràcticament tota la segona part, no va poder passar de l’empat a zero al camp del cuer, l’Almeria, que a més va disposar de molt bones ocasions en els minuts finals. L’empat dels d’Ernesto Valverde, cinquens i rivals del Girona dilluns que ve, deixa els gironins amb un coixí de 10 punts per a la zona Champions, l’objectiu principal per als de Míchel en els catorze partits que queden per acabar la temporada.