Girona

El Girona també exhaureix les entrades per rebre l’Osasuna

El Girona ha informat aquest migdia que s’han exhaurit les entrades a la venda per rebre la visita de l’Osasuna el dissabte 9 de març a les 21h. No és cap sorpresa, i és que és el cinquè partit consecutiu en què es produeix aquesta situació més d’una setmana abans de l’inici del partit després d’haver-se exhaurit les entrades en els partits contra l’Atlético, el Sevilla, la Real Sociedad i el Rayo Vallecano, malgrat que per culpa de la pluja es va acabar registrant la pitjor entrada de la temporada en la lliga contra el conjunt de Vallecas amb només 8.923 espectadors, una xifra meritòria tenint en compte el temporal que va afectar la ciutat de Girona.

Com sempre, que s’hagin exhaurit les entrades no vol dir que no se’n venguin més, i és que fins el dia del partit encara s’aniran posant a la venda en comptagotes les entrades dels abonats que alliberin el seu seient.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)