Girona

David López: “La sanció que em van posar? Haig d’anar amb compte amb el que dic”

El central del Girona, David López, ha atès als mitjans de comunicació en una roda de premsa telemàtica en la qual ha parlat del moment de l’equip, les opcions d’accedir a la Champions League i d’altres aspectes personals.

Sensacions post lesió

“Després de dos mesos parat vaig tenir molt bones sensacions. Tant a nivell grupal com personal. Feia fred, va ploure, partit intens… però em vaig trobar molt bé. Ara a seguir, dotze jornades i afrontar el tram més important”, ha explicat el barceloní, sorprès per ser titular de seguida: “Va ser inesperat perquè no ho havíem parlat. Portava dues setmanes entrenant amb el grup i em sentia bé, dinàmic i amb energia. Fins i tot a mi em va sorprendre, dos mesos parat, un al gimnàs. El treball dels metges i recuperadors ha estat molt bo i ja amb el grup no vaig notar la falta de ritme. Hem d’anar amb atenció ja que s’acumulen càrregues. ”.

La sanció

“Haig d’anar molt amb compte amb el que dic i tampoc em puc esplaiar molt. Em va molestar molt i em va portar mal de caps. Teníem opcions de recórrer i tenia la raó però amb la lesió pel mig, el més raonable va ser passar pàgina”.

Mallorca i duels directes

“Sincerament no li donem molta importància. Ens hem de mirar a nosaltres mateixos. Estan bé les estadístiques i els percentatges però si no som nosaltres i seguim a gran nivell no serveixen de res els altres partits. És normal que es facin comptes però a dins del vestidor només pensem en el nostre partit”, ha comentat David López.

Millor el marge o les sensacions

“Les sensacions segur. Soc molt de mirar-nos a nosaltres mateixos. Si miréssim als rivals començaríem a patir i ser més dèbils. No veig forma més intel·ligent que seguir donar importància al dia a dia i tenir constància fins al final del curs. Si els rivals deixen punts té una influència, és evident, però no perdem molt temps en això”.

Lesió en gran moment

“En aquest cas em va fer molta ràbia ja que era l’últim partit de l’any. El vaig afrontar amb molèsties perquè pensava que podia recuperar en l’aturada. Acabava de renovar, el partit era atractiu i em costava molt de perdre. No sabia que hauria de parar dos mesos, sinó hagués frenat. Va ser difícil mentalment, no autoculpable. Pel moment de l’equip em va fer ràbia però quedarà en una experiència més”.

Favorits a la Champions?

Si mires els rivals de dalt fins i tot fa vertigen. Lluitar amb Barça, Atlético, Athletic, Real… vénen fent grans temporades, el que hem fet és una mica surrealista. Hem de ser constants fins al final, seguir igual ja que tot i que tinguem bons jugadors, una bona plantilla, si baixem un 10 o un 15% qualsevol equip et passa per davant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)