Girona

El joc reforça més el marge

A poc a poc. David López aposta per no mirar més enllà del propi equip, ni fer càlculs o cap mena de previsió a l’hora d’afrontar les últimes 12 jornades de lliga en la lluita per la Champions

La plantilla del Girona té clar que a falta de 12 jornades per al final de temporada lluitaran per aconseguir un objectiu que ni el més optimista s’hauria pogut imaginar. La possibilitat d’accedir a la pròxima edició de la Champions League són paraules majors per a un equip gironí que no vol abaixar el nivell, l’única manera de mantenir els bons resultats que els han portat fins aquí. I per fer això, la fórmula que ha d’aplicar és mantenir el camí recte i ferm pensant només en un mateix. Sense fer càlculs, mirar estadístiques i estar més atent del compte als duels directes que hi haurà entre els rivals més propers en la mateixa lluita. “Les sensacions que transmetem i el joc són molt millors que el marge que puguem tenir respecte al cinquè. Si miréssim els rivals començaríem a patir i ser més dèbils. No veig cap forma més intel·ligent que seguir donant importància al dia a dia i tenir constància fins al final del curs. Si els rivals deixen de guanyar punts té una influència, és evident, però no perdem gaire temps en això”, comentava David López. I hi afegia: “Estan bé les estadístiques i els percentatges, però si no som nosaltres i no seguim a gran nivell no serveixen de res. És normal que es facin comptes, però a dins del vestidor només pensem en el nostre partit.”

El Girona és el club més humil que s’ha colat enguany en una lluita que no li pertoca. D’això també en són conscients els futbolistes de l’equip. “Si mires els rivals de dalt fins i tot fa vertigen. Lluitar amb el Barça, l’Atlético, l’Athletic, la Real... Fan grans temporades i cap ha estat al nostre nivell, el que hem fet és una mica surrealista. Hem de seguir igual ja que, tot i que tinguem bons jugadors i una bona plantilla, si abaixem un 10 o un 15% el nivell, qualsevol equip et passa al davant”, explicava una de les veus autoritzades del vestidor per la seva experiència i dots de lideratge a dins i fora del camp.

Lesió superada

Els darrers dos mesos han estat durs per a David López, que contra el Rayo va tornar de la inactivitat per entrar directament a l’onze inicial després de deixar l’equip en un moment dolç, just en el darrer partit de l’any al camp del Betis el 21 de desembre. “Vaig jugar el partit amb molèsties però acabava de renovar, era un matx atractiu i no sabia que podria estar tant temps inactiu. Va ser dur mentalment pel fet de sentir-me culpable”, admetia el central, ja a bon nivell.

UNA ASSEGURANÇA

El Girona només ha perdut un partit dels 16 que David López ha pogut jugar

PARELLA A L’EIX

David López i Blind van formar una bona dupla però no han coincidit aquest 2024

RETORN

El central va tornar contra el Rayo directe a l’onze després de dos mesos de baixa

LES REACCIONS

Les sensacions que transmetem i el joc són molt millors que el marge que tenim respecte al cinquè. Hem de continuar en aquesta línia
Observant els rivals més directes fins i tot et fa agafar vertigen. El que hem fet és una mica surrealista
David López
central del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)