Girona

El Girona pot començar les obres de la ciutat esportiva

El Girona ha obtingut aquesta tarda la llicència d’obres per part de l’Ajuntament de Vilablareix per iniciar la construcció de la primera fase de la ciutat esportiva als terrenys de La Massana. Era l’últim tràmit que faltava després que el passat mes de novembre la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona aprovés el projecte, però els tràmits interns del consistori amb els respectius informes tècnics s’han allargat i tot plegat s’ha fet esperar molt més del previst. De fet, la previsió inicial segons la presentació de la ciutat esportiva que es va fer ara fa un any era que les obres d’aquesta primera fase comencessin el passat mes de setembre i estiguessin acabades per l’inici del 2024.

Ara, amb el llum verd aconseguit de l’ajuntament, el Girona té previst començar les obres properament. Aquesta primera fase és la que implica el centre d’entrenament del primer equip i la previsió és que a l’estiu els de Míchel ja es puguin traslladar a la ciutat esportiva. Per això, es faran dos camps de futbol de gespa híbrida i les edificacions necessàries per al dia a dia dels blanc-i-vermells: despatxos per als tècnics, vestidors i un gimnàs. Bàsicament, serà construir tot el que els gironins tenen ara a La Vinya a la nova ciutat esportiva. La segona fase, que inclou els cinc camps previstos restants i tot el necessari per convertir la ciutat esportiva en la seu institucional del club, haurà d’esperar i requerirà d’uns nous permisos.

La direcció del projecte ha estat confiada a l’arquitecta Olga Felip, del reconegut despatx gironí Arquitecturia. La seva experiència i visió innovadora asseguren que el nou centre d’entrenament sigui una instal·lació esportiva de primer nivell, segons informa el club en el comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)