Girona

Delfí Geli: “És un pas estratègic pel creixement de la nostra entitat”

El president del Girona, Delfí Geli, a través dels canals comunicatius del club, ha valorat el nou pas que ha fet el club amb l’adquisició del permís d’obres per començar a construir la primera fase de la ciutat esportiva blanc-i-vermella als terrenys de la Massana de Vilablareix. “L’Ajuntament de Vilablareix ja ens ha donat el permís d’obres on els propers dies podrem començar a treballar amb els dos camps on podrà entrenar el primer equip i juntament amb el gimnàs, vestidors i oficines de l’staff tècnic com la direcció esportiva”, ha dit el Geli.

El màxim representant del Girona també ha parlat de l’objectiu que té el club per començar a entrenar-hi: “L’objectiu és q ue a l’estiu, a l’inici de la pròxima temporada, l’equip pugui començar a entrenar aquí. És un pas estratègic pel creixament de la nostra entitat en un lloc privilegiat on tots els nostres equips i jugadors tindran les condicions necessàries pel creixement del seu talent”, ha conclòs Geli.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)