Girona

Míchel: “Espero que tots els jugadors estiguin cent per cent centrats en el Girona”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha repassat l’última hora de l’equip abans de rebre l’Osasuna a Montilivi: “La Baixa de Yangel és important, però com sempre pensó que l’equip té jugadors per suplir-lo. Espero que estigui recuperat el més aviat possible. Daley i David estan bé, per jugar. Demà ja ho veurem”. Borja tampoc jugarà el partit per unes molèsties i Toni i Artero, que l’han operat del turmell, i la resta estan tots bé.

Tres derrotes consecutives fora de casa

“És el següent partit, a casa, i necessitem la nostra millor versió com sempre. Tots junts, amb l’afició, som més forts. L’Osasuna és un equipàs, ve de fer les coses molt bé, 10 de 12 punts i està a prop d’Europa. L’equip té una bona mentalitat i després d’una derrota sempre l’equip entrena bé i buscarem la victoria i fer un gran partit”.

El rival, l’Osasuna

“Hem fet èmfasi amb coses com arribar la pilota a l’últim terç de camp i ser capaços que molta gent pugui fer la desmarcada de gol. És una cosa que hem treballat tota la temporada. És veritat que l’equip està bé i que té eines per fer un gran partit. Hem de ser nosaltres mateixos i la nostra manera d’intentar guanyar”

Solís necessita fer un pas endavant?

“Per mi és molt important l’equip que juga 60 minuts i el que ho fa trenta minuts. Poden ser els minuts més importants del minut, tots ho són. Solís ha fet una passa endavant, però ja venia fent les coses bé. Estic tranquil en aquest sentit, no per la Baixa de Yangel sinó perquè ell està preparat”.

L’equip de Yagoba Arrasate arriba en un bon moment

“Ells han jugat els últims partits fora de casa en defensa de cinc, al darrere. Al dilluns ho van fer en defensa de quatre. Penso que han perdut a David per lesió, però no sé què faran. És un equip molt vertical, Budimir està en un moment espectacular. És dels equips que més entra de la lliga i hem de saber contrarestar aquestes coses. Ser capaços de dominar la nostra idea i si el partit estar al camp rival i l’Osasuna estigui més endarrere que mai, és el que necessitem. Estan en un gran moment de forma i serà molt complicat, però penso que som capaços de batre a qualsevol rival”.

Sobre la Champions

“Hem d’anar partit a partit. El més important ara és l’Osasuna i després ho veurem. Els comptes estan més a prop de 71 o 72 punts, però sé que demà només necessitem fer un gran partit per guanyar. Si demà guanyem mínim 9 punts al cinquè. Aquests són els meus comptes”

La resposta de l’afició a Montilivi

“Sé que hi seran i és el moment que tots junts demostrem que tenim un repte per davant que podem fer historia. Hem de lluitar per ell, és un objectiu molt gran. Els jugadors han aconseguit que ningú dubti del seu Compromís i que se sentin orgullosos d’ells. Es mereixen que en un moment que estiguin en un rendiment més Baix, l’afició sigui el jugador número 12. Espero que demà també hi sigui”.

Por als cants de sirena cap als jugadors

“Confio amb el cap dels jugadors. Ja han dit que han confiat i sí que em preocupa perquè és gent molt jove i tots tenen un entorn i pot ser que en algun moment passi factura. Confio molt amb ells, per com son i tots estan molt feliços d’estar a Girona I en aquest equip, però de fora no podem controlar gaire cosa i espero que tinguin la capacitat de pensar en el Girona 100%, que estic segur que així serà”

És un fracàs no anar a Champions?

“L’objectiu que posin els altres no em diu res. A mi no. A nivell d’equip, club i personal crec que seria un cop molt fort”

L’Osasuna, un mal record en l’última jornada del curs passat

“Després d’aquest ultim partit és veritat que no vam pensar amb l’objectiu que tenim ara a la mà. El que he fet ja està fet i en volem més. Per mi no arribar a Champions no és un fracàs, però sí que és un cop molt important. La meva intenció i la meva manera de veure les coses és que hem d’intentar-lo al 200%. Serà difícil, però crec que podrem aconseguir-ho. Crec que som capaços i si no ho aconseguim seria difícil per a mi. Aquesta pressió m’agrada, la vull tenir i el jugador ha de pensar el mateix que jo”

Sobre la mala ratxa de Dovbyk

“El més important és l’equip i quan juguem bé tothom està espectacular. Al contrari, quan l’equip juga. Segur que la millor versió de l’equip és amb ell i Stuani fent gols. Si nosaltres som els mateixos que tota la temporada, estic segur que som capaços d’arribar a Champions i guanyar cinc, sis o set partits”

Què pot aportar Jastin a l’equip?

“Espero que estigui concentrat per fer-ho, per anar a l’u per u. Quan ell estigui bé i amb tot el que volem d’ell, segur que ens donarà molt. Ha de millorar altres coses que ara mateix no entén bé. Per això

Sobre Toni Villa

Fa entrenaments amb l’equip, no tots, però sí que una part important i estem molt contents que en Toni estigui bé i amb l’equip. És una gran noticia per a l’equip i per ell. És un jugador molt estimat per a nosaltres, tant de bo a final de temporada estigui bé per jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)