Girona

“Al Girona se’l veu gaudir i això sempre és dolent per al rival”

Jagoba Arrasate Tècnic de l’Osasuna

El tècnic de l’Osasuna, Jagoba Arrasate, es va desfer en elogis i va mostrar respecte cap a un Girona que el fa gaudir gràcies al seu joc atractiu, però que li tocarà patir a Montilivi: “Contra el Girona i a Montilivi és un dels partit més complicats que podem afrontar. És un bon matx per posar a prova la nostra millora defensiva en un camp complicat contra un equip que, si bé ha patit alguna derrota darrerament, a casa continua sent recognoscible i està firmant grans resultats”, deia el tècnic de l’equip navarrès, que hi afegia: “És un luxe veure jugar el Girona i ara que ens toca a nosaltres penses «com ho faré?» És un equip atractiu i valent i sempre assumeix riscos. Té molts arguments ofensius i són complicats d’aturar en defensa i també d’atacar, ja que et sotmeten tant que estàs lluny de la porteria.”

Tot i les lloances i les preguntes dels periodistes, també alabant el potencial i el salt de qualitat dels gironins, Arrasate es va mostrar tranquil i positiu: “Tampoc ens hem tornat bojos amb el Girona. Té una sortida de pilota molt bona i depèn de qui jugui genera contextos específics. Proposen moltes coses i molt ràpid, sempre passen coses... Hi ha equips que l’han pressionat a dalt, i han sortit fàcilment de la pressió; d’altres l’han esperat i també els han superat. Se’ls veu gaudir, i això solen ser males notícies per al rival.”

RESPECTE

“Si bé han patit alguna derrota darrerament, a casa està firmant grans resultats”

FRUSTRANT

“Costa aturar-lo però també atacar-lo perquè sols estar lluny de la porteria”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)