Girona

Tsygankov no està descartat per dissabte

Optimisme. Les proves confirmen que l’ucraïnès no té cap lesió important i l’evolució de les molèsties marcarà la seva disponibilitat

Tranquil·litat a Montilivi. Durant el partit de dissabte contra l’Osasuna, Viktor Tsygankov va haver de demanar el canvi per un problema al genoll després d’un cop amb Johan Mojica, però l’ucraïnès no està descartat per jugar el partit de dissabte al camp del Getafe. Just després del partit, en la roda de premsa, el tècnic Míchel Sánchez ja indicava que la primera exploració no feia mala pinta i ahir el futbolista es va sotmetre a més proves que van confirmar els millors presagis. Tsygankov no té cap lesió important i simplement serà l’evolució de les seves molèsties el que determinarà el seu retorn amb normalitat als entrenaments i si podrà estar a disposició del tècnic dissabte.

El Girona és optimista, ja que sap que, a priori, si perd el seu extrem dret titular, serà únicament per al partit d’aquest dissabte, però aquesta petita lesió arriba en un moment molt delicat pel futbolista, perquè després del partit d’aquest dissabte la lliga s’atura per compromisos internacionals i Ucraïna, amb Tsygankov i Dovbyk a la llista de convocats, haurà de disputar la repesca per a l’Eurocopa d’aquest estiu. Una repesca amb un format nou, perquè els ucraïnesos jugaran la semifinal a partit únic contra Bòsnia i Hercegovina el dijous 21 de març i, en cas de guanyar, disputarien la final el dimarts 26 de març contra el guanyador de l’Israel-Islàndia. Ucraïna parteix com a favorita i Tsygankov ben segur que no es voldrà perdre aquesta cita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)