Girona

Míchel: “No crec que hi hagi una mala dinàmica, mirem partit a partit”

El tècnic madrileny, Míchel Sánchez, ha valorat la quarta derrota consecutiva a la lliga, aquesta vegada al camp del Getafe, que frena les aspiracions d’assolir l’objectiu de la lliga de campions: “Jo crec que avui no mereixiem perdre. En el global em fet un bon partit, on el Getafe ens ha dominat en alguns trams del partit. El partit estava molt igualat i podíem treure un bon resultat. Els canvis que he fet han sigut més per situacions que notava que un jugador estava mal o per posar més rematada”, ha valorat.

Canvi de Miguel, canvi de plantejament?

“La idea del partit anterior era que jugués infiltrat, avui, però, ha notat que no tenia bona sensació. Té un cop a la part del bessó i el genoll que té una inflamació que quan planta el peu no se sent a gust. A l’escalfament. Influeix perquè quan tu has prepart un partit durant la setmana, Miguel havia de jugar per dins i hem hagut de poar un jugador més del mig del camp.”

Gestió la dinàmica fora de casa

“S’ha de mirar partit a partit, el que fas bé a nivell individual i col·lectiu. No hem preocupa la derrota ja de Mallorca, sinó la d’avui. Ni quan guanyem tots els partits a fora érem el ’dream team’ ni ara estem tant malament. Llavors veurem a través del vídeo com podem millorar el que hem fet avui. El que ha passat fa un mes o dos mesos, ja no m’interessa. S’ha de pensar ja amb el Betis”.

Sobre l’acció d’Alderete

“Portu no té la pilota controlada i és interpretable. És una acció de l’parbitre i no del VAR. Si ell veu que no és expulsió, crec que ha decidit bé. Depèn del control del porter i de la posició del porter”.

Plantejament de Bordalás

“Sí, però el que passa que al principi pensàvem que seria Greenwood el davanter. Hem tingut el dubte si jugava a la dreta o al centre. Hem modificat el plantejament pensant que ell seria el davanter. Sabíem que ens igualarien al mig del camp i am Portu volíem tenir una referència que sortís de la zona per trobar accions d’u per u amb Dovbyk. Les altres accions no m’han sorprès, un equip que et ve a buscar”

Sobre Aleix i la sortida de Tsygankov amb la selecció

“Aleix per mi no ha fet un bon partit i l’he canviat per això. La sensació no era bona anivell individual i he buscat solucions. Viktor ja vau veure el cop que es va fer, amb un esquinç de turmell, evidentment cada dia que passi estarà millor. És un jugador que estem obligats a deixar-lo anar amb la selecció i allà decidiran si està per jugar o no. És un esquinç de genoll i durant la setmana no estava còmode”, ha dit el tècnic.

La segona posició en joc

“Internament ens preocupa cada partit que perdem, som molt exigents sempre. Després d’aquesta jornada estarem més a prop o més lluny. La meva intensió és posar pressió al vestidor per poder disputar contra tots els equips que tenim per sota. De cara a l’exterior no podem controlar res i ara tenim una oportunitat històrica per aconseguir-ho. Si no aconseguir Champions ja vaig dir que seria un cop molt dur. Estic convençut que ho podem aconseguir. M’agrada aquesta pressió i la mereixem tenir”, ha dit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)