Girona

Savinho debuta com a internacional absolut amb el Brasil

Savio Moreira, l’extrem del Girona cedit pel Troyes, ha debutat aquesta nit com a internacional absolut amb el Brasil, una de les seleccions punteres en el panorama futbolístic i campiona del món en cinc ocasions. Savinho ha entrat al camp en el minut 78 del matx entre la canarinha i Anglaterra per rellevar al futbolista del Barça Raphinha. I ho ha fet per jugar per banda dreta, la seva natural, a diferència de com ho fa habitualment amb el Girona –la dreta és propietat de Tsygankov.

A Savinho se l’ha vist actiu i només dos minuts després de debutar Endrick ha fet el 0-1 que seria definitiu aprofitant un refús de Pickford a xut previ de Vinícius. Amb la diana a favor, Anglaterra, empès per Wembley, ha buscat la igualada amb un Brasil defensant en bloc baix, acumulant defensors i impedint que els atacants rivals gaudissin d’espais. La pentacampiona ha intentat recuperar alguna esfèrica i engegar una contra i, de fet, en l’afegit, Savinho n’ha pogut conduir una que acabaria amb passada del jugador del Girona a Andreas Pereira, que ha vist bé Endrick però qui serà jugador del Madrid properament ha vist com el porter anglès li impedia fer un doblet.

Yan Couto, l’altre jugador del Girona convocat amb el Brasil, no ha gaudit de minuts i esperarà la seva oportunitat el proper dimarts al Bernabéu contra Espanya.