Girona

Gil Manzano, de la nevera a Montilivi

Gil Manzano serà l’encarregat de dirigir el proper partit que el Girona disputarà contra el Betis a l’estadi de Montilivi (diumenge a les 16:15h). Ho farà després d’estar-se dues jornades seguides a la nevera per la seva hipotètica errada al final del matx entre el València i el Madrid que es va disputar a Mestalla en el qual va xiular la fi de l’enfrontament mentre atacava el conjunt blanc i Bellingham feia el gol que hagués significat l’1-2 definitiu.

L’extremeny, que estarà orientat per l’aragonès Jaime Latre des del VAR, tornarà a escena per xiular, de nou, al Girona. Precisament els gironins van acabar escaldats de l’actuació de Gil Manzano en l’últim partit que els va arbitrar contra la Real Sociedad quan, amb el matx acabat, va amonestar Daley Blind per queixar-se lleugerament, fet que va deixar al neerlandès sense duel al Santiago Bernabéu per culpa d’una sanció per acumulació de targetes grogues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)