Girona

Dempeus al fortí bètic

Betis 1 Girona 1

BETIS:Rui Silva, Bellerín (Aitor Ruibal, 15’), Pezzella, Chadi Riad, Miranda, Guardado (William Carvalho, 46’), Marc Roca (Altimira, 66’), Rodri (Abde, 66’), Assane Diao, Ayoze Pérez i Willian José (Borja Iglesias, 66’).GIRONA:Gazzaniga, Eric Garcia, David López (Juanpe, 34’), Blind, Miguel, Iván Martín, Aleix Garcia, Yan Couto (Valery, 79’), Pablo Torre (Portu, 65’), Savinho (Jhon Solís, 79’) i Dovbyk (Stuani, 64’).GOLS:0-1 (39’) Dovbyk, de penal. 1-1 (88’) Pezzella.ÀRBITRE: De Burgos Bengoetxea.T.G.:A Guardado (45+3’) i Marc Roca (45+6’) del Betis, i a Dovbyk (43’) i Aleix Garcia (82’) del Girona.T.V.:Cap.PÚBLIC:51.394 espectadors al Benito Villamarín.

El Girona va tancar un 2023 al Benito Villamarín increïble amb un partit intens en el qual va poder avançar-se en el marcador i va saber patir els atacs d’un Betis fins llavors invicte davant la seva afició. L’empenta andalusa va acabar donant el fruit de l’empat a un final quan Pezzella va aprofitar un rebuig per superar Gazzaniga. Els de Míchel van arribar al feu bètic amb deu jornades sense perdre amb una sèrie brillant de vuit victòries i dos empats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)