Girona

Míchel: “Som capaços de guanyar els nou partits que queden”

El tècnic del Girona ha analitzat el partit de demà contra el Betis (16.15h) a Montilivi

El Girona rep demà la visita del Betis a Montilivi (16.15h), on els de Míchel esperen mantenir la seva bona dinàmica com a locals. Els tres punts són més importants que mai després de l’aturada de seleccions i abans de l’aturada per la final de la copa, que fan que els blanc-i-vermells pràcticament només juguin el partit de demà en un mes. Amb gairebé tothom recuperat, Míchel ha analitzat el partit aquest migdia en roda de premsa.

Les baixes

“La baixa serà Savinho per sanció, però la resta estan bé. Hem recuperat bé i hi ha jugadors que porten temps sense jugar, però Tsygankov, Yangel, David López i Borja García estan disponibles. Toni Villa i Joel Roca encara no, però Toni està entrenant amb normalitat i espero que en dues o tres setmanes estigui a la convocatòria.”

La classificació

“És un partit molt difícil, contra un gran rival, però a casa estem bé i és veritat que només queden nou jornades i estem a prop del final de temporada. Necessitem guanyar per continuar en posicions de Champions i ser capaços de mantenir aquesta posició. És un partit vital per nosaltres i espero que amb l’afició puguem fer que els tres punts es quedin a Montilivi. Necessitem fer un gran partit perquè el rival té jugadors de gran nivell.”

El Betis

“És un equip que sempre ha fet bons partits contra nosaltres. No només té qualitat a dalt. És un equip molt top, amb bons jugadors i un entrenador que fa anys que està fent les coses molt bé. Necessitem dominar el partit amb i sense pilota, perquè si et dominen amb pilota són capaços de fer-te mal. Hem de tenir una pressió molt bona per robar-li la pilota i jugar a camp rival. Com en tots els partits dominar el joc serà vital per nosaltres. Sempre tenim ocasions i les hem de continuar tenint.”

Les aturades

“No m’agrada gens, però és així. És veritat que en aquestes dues setmanes hem recuperat gent, i els que han anat amb la seva selecció han tingut competició, però després del partit contra el Betis ens tornem a aturar i necessitem que l’equip estigui concentrat en la competició, i és difícil quan tens molt temps sense jugar. Un partit en un mes em sembla difícil.”

“No podem fer res. El calendari és així i hem de mirar què podem fer perquè l’equip estigui concentrat en el dia a dia. És la nostra manera de pensar.”

Jornada important

“Nosaltres només hem de mirar el nostre partit. Som capaços de guanyar els nou partits que queden, i ja està. L’avantatge és nostra i ens hem de fixar en nosaltres mateixos. Hem de fer un gran partit i continuar amb la mateixa dinàmica de tota la temporada a Montilivi.”

L’absència de Savinho

“Hem fet proves en aquesta posició, perquè és un jugador que ens dona profunditat i desequilibri per fora. Un jugador de les seves característiques és complicat de suplir. Hem fet alguna prova i demà veurem. Hi ha maneres de substituir-lo. Serà diferent al seu futbol, que és diferencial en l’un contra un, però veurem.”

El tram final de curs

“Sempre he dit que el més important és la feina que fem en el dia a dia. La nostra feina és molt bona. Tots els jugadors són importants. Quan som més millor. Hem perdut jugadors alguna setmana, però mi el més important és que tothom és important. Quan tinc més recursos al camp millor, però tot l’equip està fent una temporada espectacular. Per mi no hi ha diferència quan juga un o altre o tenim alguna baixa. L’entrenament en el dia a dia i la competició és espectacular. Hem tingut alguna baixa de més en la posició de central, però tothom ha fet un pas endavant i estic tranquil per les últimes nou jornades.”

El millor local

“No és un objectiu del club ni de l’equip. L’objectiu és arribar a Champions i ja és prou complicat i difícil. Hem de tenir el cap en aquest objectiu.”

Dovbyk

“Sempre he dit que per mi el més important és que l’equip faci ocasions o no. Stuani ha tingut fa anys la responsabilitat de fer gols i per ell era molt complicat. No podem mirar només un jugador. És l’equip qui té les ocasions o no. Tots junts. Dovbyk farà gols o no, però l’equip necessita guanyar i els gols els pot fer Dovbyk o algú altra. Ell està tranquil, no pel gol amb Ucraïna, sinó perquè l’equip genera ocasions de gol.”

Aleix Garcia

“L’exigència que poso a l’equip i als jugadors és massa complicada per ells, però tinc una estima total a tots els jugadors i a Aleix Garcia al que més. Per mi és molt important i ell ho sap. Els demano rendiment, però sé que a vegades necessiten també l’escalf de l’entrenador i Aleix Garcia l’ha tingut de mi en aquestes dues setmanes. Estan fent una temporada increïble i la meva exigència a vegades fa que ells no entenguin alguna situació, però ja està. Li he donat l’escalf que necessita i a jugar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)