Girona

Stuani fa esclatar Montilivi en l’afegit

El Girona ha guanyat en l’afegit al Betis a Montilivi gràcies a una diana de Cristhian Stuani que ha fet esclatar la graderia com mai (3-2). El conjunt gironí s’havia avançat dues vegades en el marcador amb dues dianes de Dovbyk, que trencava una sequera de més de dos mesos sense fer gol, però Willian José ha eixugat la renda en dues ocasions aprofitant dues errades defensives de David López. Al final, quan semblava que l’empat deixaria als gironins amb un mal sabor, una centrada de Miguel ha permès al charrúa rematar dues vegades davant Rui Silva per tornar a convertir-se en heroi.

El partit ha començat intens amb una lluita constant entre els dos equips per dominar el joc i la possessió de la pilota, un fet que ha estat altern. Això sí, el Girona ha generat més sensació de perill amb Tsygankov movent-se molt bé entre línies en la posició de mitjapunta –les bandes han estat per Yan Couto i Portu, substitut del sancionat Savinho–. El Betis no ha quedat enrere, i és que, Fekir, Isco, Ayoze i Willan José també provocaven neguit quan podien atacar.

El matx ha entrat en una fase plana fins que una centrada de Portu l’ha rematat Dovbyk a la frontal de la petita i Chadi Riad amb la mà en posició antinatural ha desviat a corner. Gil Manzano, que havia xiulat fora de porteria ha anat al monitor, avisat des de la sala VOR, per veure les mans claríssimes i assenyalar penal. Dovbyk ha trencat la sequera enganyant a la perfecció a Rui Silva i fent esclatar un Montilivi xop per la pluja (36’).

Quan semblava que s’arribaria al descans amb el mínim avantatge pels gironins, una errada de David López en la sortida de la pilota ha permès a Willian José fer colar l’esfèrica per damunt d’un Gazzaniga avançat i fora de posició, que no ha pogut evitar l’empat andalús (45+4).

La segona part ha començat amb la mateixa tònica i lluites entre els dos equips. El Betis ha intentat tenir més presència en camp gironí, mentre els de Míchel han lluitat per portar el pes del partit, que poc a poc se li ha escapat amb l’entrada de jugador físics com William Carvalho o el Chimy Ávila.

Quan més dubtes tenia el Girona, una circulació brillant entre Blind, Iván Martín i Tsygankov ha deixat Portu amb tot de cara per cedir a Dovbyk ja encarant Rui Silva. L’ariet no ha perdonat definint al pal curt i fent esclatar Montilivi (65’).

La desgràcia ha tornat a caure a sobre David López, que després d’una centrada de Fornals des de la dreta ha relliscat deixant tot sol Willian José que, de nou, ha tornat a aprofitar el regal per fer el 2-2 (76’). El Girona ha intentat reaccionar amb canvis i alguna ocasió clara de Tsygankov, que Rui Silva ha enviat a corner amb la punta dels dits (79’), o amb una internada de Pablo Torre.

Buscant l’èpica en l’afegit, com li agrada al Girona, una centrada de Miguel a la zona on Stuani és l’amo des de fa anys ha permès a l’uruguaià rematar davant Rui Silva, que li ha aturat un primer xut però no un segon, desequilibrat i amb el cor (92’). Montilivi ha explotat d’alegria i ha empès l’equip a aguantar un marcador favorable de 3-2 que pot valer l’accés a la Champions League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)