Girona

Míchel: “Stuani lluirà el braçalet en el primer partit a la història del club a Europa”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha comparegut a la sala de premsa amb un somriure d’orella a orella. Així ha valorat el madrileny la figura del matx, Cristhian Stuani: “És un jugador molt important, pot ser el que més del club. Ho segueix demostrant perquè té molt de compromís i és un líder. Es mereix tot el que està passant i espero que ho gaudeixi perquè estem a prop d’Europa. Sé que el primer dia a la història del club a Europa Stuani portarà el braçalet de capità”, ha dit.

El moment del gol

“El gol l’hem viscut amb dubtes a través de l’Ipad, semblava gol legal però mai sabies el que podia passar. La veritat és que és una alegria immensa, eren tres punts importantíssims. És un somni el que està vivint l’equip, a falta de vuit jornades. Està casi matemàticament a Europa. Tot això és per pensar molt en el que està passant”, ha raonat.

Estat de David López

“ Són molèsties musculars, ha tingut moltes baixes en aquest curs i sempre que pugui jugar ho provem. Avui Yangel m’ha demanat que no podia sortir d’inici. David sempre dona el dos cents per cent, se li ha fet llarg el partit”, ha explicat Míchel.

Per mirar la jornada amb tranquil·litat?

“Em preocupava molt el nostre partit, el que fagin els demés et pot ajudar, però el que has de fer tu és el camí i els jugador ho saben. Tenim una aurada i el partit del Civitar queda molt lluny, ja tindremtemps de preparar-lo. Veurem els resultats amb la tranquil·litat que no ens podran superar”, ha dit.

Primera victòria contra el Betis a l’elit

“L’objectiu és tant gran i tenim un somni tan important que els altres objectius es queden petits. Avui és la primera vegada que derroto a Pellegrini també. No significa molt, però son petits objectius que anem complint. L’equip està fent una temporada bestial i estic feliç per ells. Avui era un partit molt exigent i difícil hem vist el millor Isco possible. Sabent el seu plantejament, hem anat a buscar-los i diu molt de nosaltres. Veus a Iván Martín, Aleix, Viktor.... No és fàcil el que està fent el Girona. Deixem el Betis a 23 punts quan falten 8 jornades”.

Dovbyk es treu un pes de sobre?

“S’ha posat primer a la classificació de gols, però ell pensa, així com Stuani, per l’equip. Son els primers que pressionen, que busquen amb les seves línies de passada que l’equip progressi. El soroll de fora no el podem controlar i només el podem protegir des de dins posant-li vídeos de tot el que fa bé. Segur que li ha anat bé aquesta setmana amb els gols aquí i amb la selecció. Sempre he vist bones actuacions de Dovbyk en línies general”, ha explicat el madrileny. we

L’objectiu és la segona posició?

“L’objectiu primordial és Champions. Si remant acabem segons millor. Però el primer objectiu serà molt difícil i complicat. El segon gol; Portu ha tornat a fer una assistència i generant accions de profunditat. Estic content perquè l’equip té confiança amb el que fa i generar per dins al Betis no és fàcil. Hem finalitzat nou vegades, cinc a porteria, però les que han sigut eren molt clares.

Quants punts necessitarà l’equip per la Champions?

“Dependrà dels demés. L’única preocupació que tenim és buscar la victòria. Athletic, Atleti i Barça son capaços de guanyar molts d’equip. Ara hi haurà enfrontaments directes i això determinarà els punts que es necessitaran. Estem al camí i la temporada ja ha sigut molt bona i esperem arribar a la Champions”, ha conclòs Míchel després que el seu equip arribés als 65 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)