Girona

Cárcel: “Arnau, o el renovem o haurem de buscar una venda”

Girona. El director esportiu, Quique Cárcel, detalla la situació del jove maresmenc, que tenia la renovació emparaulada fins que es va frenar per problemes amb els agents i algunes clàusules

El Girona s’està jugant classificar-se per a la Champions la temporada que ve, i des de fa setmanes que hi ha un nom de la plantilla que s’està convertint en protagonista. No pel joc, més aviat al contrari. És el cas d’Arnau Martínez, que durant tota la temporada s’ha vist amb un rol molt més secundari del que estava acostumat a tenir. De fet, en tot el curs només ha participat en quinze de les trenta jornades de lliga. En les últimes, però, directament ha deixat de comptar per a Míchel. Tot i les baixes en defensa, Arnau encadena cinc partits sense jugar ni un sol minut i de les últimes vuit jornades només ha participat en una, en la derrota al camp de l’Athletic (3-2).

El que més crida l’atenció de la seva absència és que, fa pocs mesos, el club i el futbolista tenien emparaulada una renovació de contracte, ja que l’actual finalitza el 2025, és a dir, al final del curs que ve. Com que l’anunci de la seva renovació no ha arribat, arran d’alguns problemes amb els agents i d’alguna discrepància amb algunes clàusules, és impossible desvincular els dos temes, i ahir el director esportiu del Girona, Quique Cárcel, va posar una mica de llum al tema en una entrevista al programa Tot rodó, de Televisió de Girona. “És una situació complicada. Realment no és fàcil perquè ara ell no està jugant, i quan un no juga no està en el seu millor moment per poder prendre decisions i està una mica esperant l’evolució. És un jugador que és de la casa, per qui el club ha apostat i ho continua fent. A nosaltres ens agradaria que continués, però també hi ha una altra part, i ell ha de prendre decisions sobre què vol fer amb la seva carrera esportiva. Esperem que ens trobem, perquè crec que és important, ja que si acaba contracte l’any que ve serà un estiu difícil. S’ha de prendre la decisió de si és un estiu que el renovem o que haurem de buscar una venda, perquè realment serà complicat tenir un jugador jove que acaba contracte”, va dir Cárcel, que va posar la pilota a la teulada del futbolista: “No diria que està en un punt mort la renovació, però ell també té una situació personal amb els seus agents que ha d’acabar de solucionar. Jo no vull entrar en aquest tema perquè són coses personals, però la nostra intenció des de fa molt i molt temps és que continuï amb nosaltres.”

En l’entrevista, Cárcel també va dir que s’està buscant la manera perquè la temporada que ve el Manchester City pugui cedir jugadors al Girona, però no va donar res per fet.

LA VALORACIÓ

Si acaba contracte l’any que ve, serà un estiu complicat perquè és un jugador jove. Volem que continuï i ha de prendre una decisió
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)