Girona

Les entrades contra el Barça entre 78 i 151 euros per als socis

Una vegada conegut el dia i l’horari del partit que disputarà el Girona contra el Barça a Montilivi (dissabte 4 de maig a les 18:30h), el club gironí ha anunciat que posarà a la venda les entrades pel matx el dilluns 15 d’abril amb prioritat exclusiva per als socis. El preu d’aquestes tindran un ventall entre els 78,30 euros al gol i els 151,20 euros a la zona de tribuna superior. Aquest preus són amb un 10% de descompte per als socis –per al públic general, si encara queden entrades en els dies pròxims al matx el ventall és de 87 euros fins als 168).

El Girona recorda que es podrà comprar una entrada per ID de soci i que es podran fer transaccions de fins a sis entrades amb la ID corresponent de cada soci a través de la web del club i exclusivament amb targeta bancària.

El partit està inclòs en l’abonament de temporada i el club convida i anima als abonats que no puguin assistir al duel català a que alliberin el seient –ho poden fer fins a cinc hores abans de l’inici del partit– amb la possibilitat d’obtenir una bonificació del 40% del preu de l’entrada corresponent al seient en cas que acabi venuda.

L’entitat blanc-i-vermella avisa que anul·larà i bloquejarà els carnets que hagin estat utilitzats o aconseguits de manera fraudulenta, a més d’iniciar els tràmits de sancions i reservar-se el dret de posar la informació a disposició dels Mossos d’Esquadra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)