Girona

Míchel: “No cal celebrar celebrar la possible classificació a Europa, ara mirem la Champions”

Després de dues setmanes sense competició, Míchel Sánchez ha comparegut a la sala de premsa de Montilivi prèvia al partit de lliga al camp de l’Atlético de Madrid. “La novetat és la baixa d’Ivan per targetes, també hem de mirar Tsygankov com arriba perquè te molèsties al soli de l’últim partit i no ha millorat gaire. La resta tot bé i Toni Villa està per la convocatòria després de molts mesos. l’equip ha entrenat bé”, ha dit el tècnic.

Un rival dur al seu camp

“És el segon millor equip a casa. Ahir va fer un partidàs i és un partit molt difícil i complicat. És un equip que fa les coses bé i que pot jugar a un gran nivell”, explicat Míchel.

Per primera vegada, el Girona pot entrar a Europa matemàticament.

“És una realitat el gran projecte del Girona FC. Per mi és una cosa espectacular, és una realitat i ara està el somni que és anar a jugar a Champions. És veritat que vaig arribar fa tres anys i està a Europa l’any que ve, és una gesta increïble per a nosaltres. Això vol dir el que el club fa les bé”, ha sentenciat.

És desgast o avantatge la Champions per l’Atlético?

“Estant acostumats a jugar cada tres dies. Simeone té una plantilla molt bona. Hem fet ara mateix una possible alineació i els tres centrals pot canviar els tres. Savic que va jugar molt poc, Reinildo, no sé si Hermoso arribarà i té també a Paulista, per exemple. Tres centrals molt bons. Si no juguen els d’ahir poden jugar altres molt top. Tenen futbolistes per fer una gran alineació, però també penso que nosaltres som un equipàs i que la nostra millor versió no és fàcil de contrarestar amb ningú. A l’Athletic enhorabona, s’ho mereixen. En el seu cap veurem si estan per lluitar a Champions o no, jo penso que sí. Valverde és capaç de canviar el xip dels entrenadors en qualsevol moment i nosaltres estem per sobre. Ara cal guanyar molts partits i ser capaços de ser nosaltres mateixos en els 8 partits”, raonava Míchel.

La Champions més cara que mai

“Jo basant-me amb les estadístiques, vaig dir 71 o 72 i pot ser em quedo curt. És un repte molt bonic que tenim a l’abast. És millor estar capaços d’estar a una Champions cara que no barata. No sé el que necessitarem i els duels directes també hi jugaran un factor decisiu. Amb 3 o 4 partits estarem a Champions”, ha dit.

L’Atleti té el cap a un altre costat amb l’eliminatòria amb el Borussia?

“Simeone té una exigència de cada partit i no crec que l’equip que jugui dissabte pensi en el dimarts. M’espero la millor versió de l’Atlético i com va sortir ahir, a la primera mitja hora. S’haurà de contrarestar això”, ha dit. Per altra banda, Míchel també ha parlat de David López: “Li ha anat molt bé l’aturada per agafar ritme, com en Yangel també. En David a la seva millor versió és un jugador molt important”.

Com d’important és Yangel en aquest equip?

“En duels defensius et guanya moltes pilotes, en el joc aeri et guanya segons jugades i et dona continuïtat en el joc. En Yangel quan ha estat bé ha jugat sempre i en el nostre cas és diferencial. Penso que arribarà bé al partit”.

S’ha de celebrar en cas de classificar-se per Europa aquesta jornada?

“No cal celebrar res. Nosaltres estem en un altre objectiu, hauria de celebrar moltes coses perquè hem superat molts objectius com els 53 punts, estar entre els 10 primers i no m’agrada celebrar tantes coses. Ara l’objectiu és Champions., és un somni i lluitarem per ell. L’objectiu d’Europa ja està, ha passat”.

És important trencar amb la mala dinàmica a fora?

“És el partit següent, no per ser a fora o a casa. Necessitem guanyar per fer punts i anar a Champions. Encara més ara que és un partit amb un rival directe”.

L’Atlético és un rival directe?

“Per Champions sí que son rivals directes, per guanyar la lliga no perquè els tres estan a un altre nivell. Hem sigut capaços d’estar en una lluita que no esperava ningú i per mèrits propis estem a la lluita de la lliga e campions, juntament amb altres equips que fan campanyes molt bones”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)