Girona

Un duel directe pel somni

Girona El conjunt blanc-i-vermell té el dubte de Tsygankov per molèsties al soli i la baixa d’Iván Martín per sanció, però Toni Villa podria tornar a la llista

Feia dues setmanes que no vèiem aquesta imatge, la de Míchel Sánchez en una roda de premsa prèvia a Montilivi. Demà, el Girona podria certificar matemàticament la seva presència a una competició europea la temporada que ve: “El projecte d’aquest club és una realitat i ara el somni és anar a la Champions. Europa és una gesta increïble, però no és l’objectiu final.”

El de Vallecas va remarcar que encara no hi havia cap motiu per festejar res: “No cal celebrar res. Nosaltres estem en un altre objectiu, hauria de fer-ho amb moltes coses perquè hem superat molts objectius, com els 53 punts, estar entre els deu primers, i no m’agrada. Ara l’objectiu és la Champions, és un somni i lluitarem per aconseguir-lo. L’objectiu d’Europa ja està, ja ha passat.” El tècnic de l’equip gironí va ser contundent amb les seves paraules i ambiciós, envinant un nou missatge de concentració als seus futbolistes i de no conformisme a l’afició.

Des que se n’ha començat a parlar, els números del Girona per entrar a la lliga de campions han anat variant. Michel va afirmar: “Jo, basant-me en les estadístiques, vaig dir 71 o 72 i potser faig curt. És un repte molt bonic que tenim a l’abast. És millor ser capaços d’ésser en una Champions cara que no barata. No sé el que necessitarem i els duels directes també hi jugaran un factor decisiu. Amb tres o quatre partits serem a Champions.” Així va confirmar el nivell d’aquesta temporada a la primera divisió per entrar entre les quatre primeres posicions.

“Per la Champions sí que són rivals directes, però per guanyar la lliga, no, perquè els tres –Barça, Madrid, Atleti– estan a un altre nivell. Hem estat capaços d’estar en una lluita que no esperava ningú i per mèrits propis, juntament amb altres equips que fan temporades molt bones, com l’Athletic, que si té cap crec que lluitarà per la Champions.”

Villa, preparat per jugar

El dia 23 d’abril de 2023, Toni Villa es va fer una greu lesió al genoll al camp del Valladolid. Era el minut onze de partit quan el futbolista va haver d’abandonar el terreny de joc acompanyat per les assistències mèdiques del Girona. Gaire bé dotze mesos després, l’extrem esquerra ja està disponible per entrar a la llista de convocats. Amb la possible baixa de Tsygankov, tot fa pensar que Villa tornarà a la llista de convocats de Míchel. L’únic jugador del primer equip que aquest curs encara no havia pogut ser-hi present. D’altra banda, la seva presència al camp serà més difícil de veure pel llarg procés de recuperació i per la transcendència del matx on Míchel no sol fer gaires canvis.

LES REACCIONS

No s’ha de celebrar res, Europa ja està passat. El nostre somni és ser a la Champions i farem el possible perquè l’any que ve hi siguem
Després de molts mesos és una gran notícia que en Toni Villa pugui tornar a una convocatòria
Míchel Sánchez
Entrenador del girona

Viktor Tsygankov, dubte seriós

El tècnic madrileny va explicar ahir a la roda de premsa a Montilivi que Viktor Tsygankov continua amb unes molèsties al soli del darrer partit contra el Betis. El Girona comunicarà abans de viatjar cap a Madrid la convocatòria i l’extrem ucraïnès podria caure de la llista per acabar de fer net, una baixa sensible d’un jugador que durant aquest curs no ha acabat de fer net de les seves lesions. Durant el descans contra el Madrid va ser substituït per una lesió al bíceps femoral de la cama dreta, va estar un mes de baixa. Viktor ha anat arrossegant les molèsties fins a recaure contra l’Osasuna i tornar a ser baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)