Girona

Explosió d’inici d’any

Girona 4 Atlético 3

GIRONA:Gazzaniga, Yan Couto, Eric Garcia, Blind, Miguel, Iván Martín, Aleix Garcia, Savinho (Portu, 89’), Pablo Torre (Arnau, 67’), Valery (Jhon Solís, 59’) i Dovbyk (Stuani, 67’).ATLÉTICO:Oblak, Giménez, Witsel, Hermoso, Riquelme (Correa, 77’), Llorente, Koke, De Paul (Memphis, 86’), Samuel Lino (Nahuel Molina, 46’), Morata (Azpilicueta, 89’) i Griezmann (Saúl, 89’).GOLS:1-0 (2’) Valery. 1-1 (14’) Morata. 2-1 (27’) Savinho. 3-1 (38’) Blind. 3-2 (44’) Morata. 3-3 (54’) Morata. 4-3 (91’) Iván Martín.ÀRBITRE:Hernández Hernández (comitè canari).VAR:Cuadra Fernández (comitè balear).T.G.:a Hermoso, (91’), de l’Atlético.PÚBLIC:13.804 espectadors a l’estadi de Montilivi.

El Girona va aconseguir batre l’Atlético per primera vegada en la seva història i ho va fer amb èpica i un gran joc. Els de Míchel es van avançar ben d’hora amb un bon gol de Valery des de la frontal, Morata va empatar de seguida l’1-0 i amb dos gols més el 3-1 provisional amb gols de Savinho i Blind –l’ariet va fer un hat-trick–. Quan semblava que l’empat seria definitiu, Iván Martín es va inventar un golàs amb semipicadeta que va fer esclatar Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)