Girona

“Els jugadors del Girona segueixen el tècnic convençuts”

‘Cholo’ Simeone Tècnic de l’Atlético

El tècnic de l’Atlético va atendre aes mitjans en la prèvia del duel entre colchoneros i gironins. L’argentí va mostrar els seus respectes cap al Girona al mateix temps que va relativitzar el fet de no tenir molt de temps per preparar el partit entre l’anada i la tornada dels quarts de la Champions: “Pensem en nosaltres mateixos. Juguem contra un rival amb grans números fora de casa, que juga bé i amb un sistema molt definit que no canviarà per l’estil que té marcat el seu entrenador”, deia el Cholo Simeone, que hi afegia: “Tots els jugadors del Girona segueixen el seu tècnic convençuts de la seva feina. Realment no és fàcil preparar els partits amb tan poc temps, però de vegades és millor jugar de manera seguida i estar activats. També és complex preparar els enfrontaments amb una setmana neta.”

L’exjugador professional, que encadena tretze temporades a l’Atlético, farà rotacions pensant en la tornada exigent que espera el seu equip dimarts a Dortmund i aposta perquè el partit de tornada amb el Girona serà diferent del de l’anada, que va acabar amb victòria gironina 4-3: “Feia fred i per aquest s’esperen temperatures elevades, un fet que pot canviar el ritme. De totes maneres, per les característiques dels dos el rendiment serà semblant al de tot el curs.”

RESPECTE

“Juguem contra un rival amb bons números a fora i que juga molt bé”

POC TEMPS

“De vegades és millor enllaçar partits i tenir tot l’equip actiu i preparat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)