El Girona continua negat lluny de Montilivi contra l’Atlético (3-1)

El Girona cau derrotat contra l’Atlético de Madrid després d’un matx on ha aconseguit avançar-se, però una greu errada arbitral no assenyalant un penal sobre Savinho i la poca contundència defensiva ha perjudicat als gironins que tampoc han pogut salvar ’goal average’ (3-1).

L’inici del matx al Civitas era per ser optimista. Una bona jugada per la banda esquerra, amb Savinho desfent-se de tres marques, ha acabat a la dreta amb un Couto, decidit, ha trobat a Dovbyk al segon pal. Només li ha calgut empènyer l’esfèrica per avançar el Girona en un estadi ple de gom a gom. Malgrat la revisió del VAR, el gol ha pujat al marcador. Els blanc-i-vermells ho han continuat intentant, amb un xut tou de Blind i una resposta de Riquelme que ha sortit per sobre del travesser. Era el minut 12.

Eren els millors moments del partit, amb el conjunt de Míchel fent mal a la transició i els de Simeone sense idees en atac. Al minut 19, Savinho ha fet saltar les alarmes per unes molèsties que l’han fet estar uns minuts fora, però no ha acabat en no res. L’Atleti s’ha apoderat del ritme i Simeone, que ha vist la targeta groga, ha fet canviar la dinàmica local.

En una centrada lateral, els matalassers han obtingut un penal per mans de Miguel, clares innocents en un moment delicat. El madrileny ha perdut de vista la pilota i tenia les mans en una posició poc natural. Griezmann l’ha transformat al minut 33 i el Civitas ha empès més al seu equip. Els locals estaven bé, tot i que Saúl ha estat substituït per molèsties i ha entrat Morata, els de Simeone han dominat els darrers minuts.

En els 5 minuts d’afegit, l’àrbitre no ha vist un penal de Reinildo sobre Savinho bastant clar. Míchel es posava les mans al cap i en l’acció posterior, els catalans han rebut el segon gol. Morata, més llest que ningú, ha recuperat una pilota a la línia de fons i ha trobat a Correa ben ubicat entre els dos centrals. Una galleda d’aigua freda per arribar al descans.

A la represa, Witsel ha entrat en el lloc de Reinildo. Al minut 50, el Girona ha tornat a pecar de poca contundència i Solís amb un mal refús, ha servit en safata el tercer de l’Atlético. Obra de Griezmann. Després que Dovbyk fallés un gol cantat en una passada de la mort tensa de Couto, Míchel ha fet entrar a Pablo Tore en el lloc de Solís. Yangel ho ha provat des de la distància, però Oblak ha atrapat sense problema, minut 63. El tècnic madrileny ha fet entrar a Arnau i Portu per Yangel, amonestat, i David López.

El Girona ha monopolitzat la pilota i Aleix mirava de provar a prova a Oblak. Simoene ja mirava l’eliminatòria de Champions, Griezmann i Riquelme han estat ovacionats. Llorente i Lino han sortit de refresc al 68. Els gironins jugaven en foc i una imprecisió de Gazzaniga i Arnau ha esta a punt de suposar el quart gol, Molina no trobava porteria.

Al darrer quart hora de joc, Morata tornava a posar la por al cosa, recuperant prop de l’àrea i el Girona no era capaç de trencar la línia defensava amb Azpilicueta completant la els cinc centrals al camp. A la desesperada, Valery i Stuani han entrat per Dovbyk i Savinho, fos físicament. Portu ha pogut salvar el ’goal average’, però no ha estat prou contundent amb el xut a dins l’àrea. El matx ha conclòs amb victòria local.