Girona

Míchel: “Hem competit com un equip de Champions”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha comparegut a la sala de premsa del Civitas Metropolitano després de la derrota del seu conjunt contra l’Atleti.

Polèmica en l’acció del penal sobre Savinho

“Penal. Era una jugada clra i l’àrbitre ha esta tavisat pel VAR. Jo penso que el VAR ha de dir que la miri el col·legiat, l’únic error. Nosaltres també hem comès errors i els tres gols no els hem defensat gaire bé. El 0 a 1 ens ha donat sensació de control i ens ha donat sensció de fer bé les coses. Ens han centrat massa i amb la pilota teníem la sensació de comoditat malgrat no tenir prou vertical. De la possibilitat d’anar a l’1 a 2 al 2 a 1. Ens ha condicionat molt i un error nostre al minut 2 o 3 de la segona”, ha dit Míchel.

Factor físic de la temporada

“Hi ha jugadors que no han arribat a la seva millor versió física. Avui Portu portava 15 dies sense entrenar i Stuani tenia una lesió. En aquests 15 dies hem tingui molts problemes. Encara ens falta una mica de ritme de joc, per venir aquí al Civitas i donar la teva millor versió ens ha faltat una mica. A nivell física hem jugat un partit molt exigent”, ha explicat.

“L’Atlético ha manejat molt bé el partit i s’adapten bé al resultat i al que demana el rival. Son capaços d’anar al bloc baix i hem tingut situacions clares. El partit del ’equip no és dolent i no hem estat en la situació de baixar els braços. Fins i tot per donar la volta al marcador. Ara tenim una setmana més per treballar i crec que Portu i Stuani estaran amb millor estat físic perquè avui no han tingut problemes. L’entrenament els hi ha anirà molt bé”, ha raonat el tècnic madrileny.

El paper de Solís i Arnau

“Solís era tenir tres jugadors a dins, perquè veient el partit de l’anada les conduccions dels seus migcampistes ens van fer molt de mal. Volíem tapar aquesta possibilitat i que sempre tinguéssim tres per dins. En pressió volíem evitar el dos per un de Correa i Griezmann. Defensar per dins”

“Arnau ha entrenat tota la setmana a aquesta posició, Solís tenia , Arnau m’ha semblat que ha fet un partit molt important a dins i s’associa bé. Els dos han fer una bona labor més enllà dels erros que han pogut fer”,.

Com veu el vestidor anímicament?

“Els hi he dic que benvinguda pressió. Ara tenim 65 punts i serà una de la Champions més cares, el mèrit és doble. Parla molt bé de tots els jugadors i aquesta pressió els fa millors. Les cinc derrotes a casa son a camps complicats i tenim ganes de continuar guanyar. Estem preparats per seguir sumant. No veig l’equip agarrotat i tens, estem lluitant per un somni molt bonic. Ahir, per exemple, al partit de Betis i Celta es veu que no pots baixar la tensió. Tenim capacitat de patir en cada partit“, ha explicat.

Què li falta l’equip a domicili?

“Primer posar en valor als demés equips. L’Atlético ha fet cinc canvis i surten jugadors de grans qualitat i de grans equips. Miro el dia a dia i hem competit com a un equip de Champions. No he vist una superioritat aclaparadora de l’Atleti. La responsabilitat de tenir la pilota l’hem complert i hem tingut més la possessió i hem xutat més cops a porteria que ells. Hem tingut el gol més a prop que ells”, raonava el de Vallecas que valorava la feina més enllà del resultat.

“Goal average” perdut

“Veurem si és important o no el goal average, tant amb l’Atlético i l’Athletic. Haurem de fer-nos forts amb l’avantatge de 4 i 9 punts respectivament (encara que li falta un partit al conjunt basc). Som capaços de guanyar a qualsevol equip i fer bo l’avantatge”, ha conclòs el tècnic madrileny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)