Girona

Míchel S

Entrenador del Girona

“No ens veig engarrotats”

Míchel va ser clar ahir a la sala de premsa posterior a la derrota al Civitas: “Per mi era penal. Jo penso que el VAR ha de dir que l’àrbitre miri l’acció. És l’únic error que hi veig. Nosaltres també hem comès errades, però és evident que ens ha condicionat.” El madrileny també va admetre certs problemes físics a la plantilla: “Portu ha estat quinze dies sense entrenar-se i Stuani tenia una lesió, Solís també.” Precisament del migcampista colombià va voler parlar-ne Míchel: “Buscàvem tenir tres jugadors per dins. Per rectificar accions de l’anada. Havíem de defensar bé per dins Griezmann i Correa.”

“Arnau s’ha entrenat tota la setmana en aquesta posició. Per mi ha fet un partit molt correcte en aquestes circumstàncies. Juntament amb Solís, crec que han fet una bona tasca, malgrat certes errades”, hi va afegir el de Vallecas. Una de les qüestions era l’estat anímic del vestidor després de cinc derrotes consecutives a domicili: “He dit al vestidor que era molt benvinguda aquesta pressió que es diu. No veig l’equip engarrotat i tens; estem lluitant per un somni molt bonic”, va manifestar el tècnic.

La derrota comporta la pèrdua del goal average amb els madrilenys: “Veurem si és important. També l’hem perdut amb l’Athletic i els portem 4 i 9 punts respectivament. Els bascos tenen un partit pendent. Haurem de fer-nos forts amb aquest avantatge. Som capaços de guanyar qualsevol equip i no tenir aquesta diferència.” El madrileny va transmetre un missatge d’optimisme per als pròxims partits, sense anar més lluny, el cap de setmana que ve contra el Cadis.

LA POLÈMICA

“Era penal; per mi, l’únic error ha estat del VAR no avisant l’àrbitre”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)