Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

GAZZANIGA (90’)
batut
No va poder fer res en els tres gols i tampoc va poder aportar gaire més sota pals. Va intentar donar continuïtat a la sortida sense trobar els atacants. Va estar correcte en el joc en llarg cap a les bandes.
ERIC GARCIA (90’)
planer
Dels tres centrals és qui va trobar amb més facilitat la sortida de pilota amb Couto. Va sortir retratat a la foto del segon gol sense seguir la marca de Morata. No se’l va veure amb la vivor d’altres partits.
DAVID LÓPEZ (65’)
insegur
El central català no va entrar bé en el partit. Encara arrossega inseguretat en sortida de pilota i li falta un punt de ritme i físic per tornar a ser el d’abans de les aturades intermitents per culpa de les lesions.
BLIND (90’)
tapat
No va tenir gaire feina en els duels individuals, però va quedar retratat, juntament amb Aleix, en l’acció del segon gol. Va estar correcte amb pilota, però no va saber trobar la passada filtrada. En la segona meitat Morata el va fer suar.
COUTO (90’)
assistent
L’extrem brasiler va trobar molts dos per un en contra i li va costar marxar per dins. En moltes accions, el recurs va ser la centrada. Va assistir Dovbyk en el gol i a la segona, va tornar a trobar l’ucraïnès, que va fallar sol a dins l’àrea.
yangel (65’)
pesat
A cada control perdia segons valuosos per iniciar el joc d’atac. A vegades retenia massa la pilota i li costava combinar amb els companys. Va ser constant en el joc aeri tot i estar condicionat amb la targeta.
aleix garcia (90’)
desinflat
És la viva imatge de l’estat actual de l’equip quan juga lluny de Montilivi. Va intentar estirar línies, connectar amb l’atac, però li va costar jugar en llarg. En la pilota aturada no va estar fi i en molts moments se li va notar el cansament.
SOLÍS (57’)
verd
Va completar la segona titularitat en la lliga, se li va notar la manca de ritme. Amb pilota se’l va veure lent i imprecís sota la pressió local. No va tenir el dia i va cometre una errada en el refús que va acabar amb el gol de Griezmann.
MIGUEL (90’)
ingenu
La segona volta de Miguel no és com la primera. El futbolista madrileny va estar poc encertat en la centrada, no va saber connectar amb Sávio i va provocar un penal absurd amb la mà en una posició poc natural. Se’l va veure descontent.
savinho (83’)
diferent
L’únic brot verd en atac durant molts compassos del partit. Va fer anar de corcoll Molina i Savic i va trencar la pressió amb eslàloms. El primer gol prové d’una jugada personal seva, però no va poder acabar d’arrodonir el seu partit.
DOVBYK (83’)
solitari
Va tornar a marcar i és el màxim golejador de primera en solitari. Ahir va tornar a patir per rebre pilotes entre línies i Savic el va fixar bé en el joc aeri. Va tenir el segon gol a tocar, però inexplicablement no va entrar. Va acabar fos.
torre (33’)
frescor
Va ser el millor jugador de la segona part. Va estar fi en el control, demanant la pilota i generant espais. Se li va notar la falta de ritme.
ARNAU (25’)
interior
Per primer cop, va partir de migcampista. Va complir tot i córrer alguns riscos en sortida. Després de cinc jornades, va tornar a jugar.
PORTU (25’)
ànima
Tot i les molèsties, va tenir una ocasió clara per fer el 3-2. Va estar molt sol en atac.
stuani (7’)
testimonial
La seva entrada era per rematar accions dins l’àrea i no va tocar ni pilota.
VALERY (7’)
escanyat
No va tenir desequilibri en les poques oportunitats de què va disposar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)