Girona

El València guanya a El Sadar i el Girona encara no és d’Europa

Tot i que ho serà perquè caurà pel seu propi pes, el Girona encara no pot dir a viva veu que la temporada vinent jugarà a Europa. La victòria del Betis a casa contra l’Alavés (2-1), la derrota dels gironins al Cívitas Metropolitano contra l’Atlético (3-1) i la victòria d’avui del València per la mínima a El Sadar (0-1), amb penal fallat al 98 per Budimir inclòs, impedeixen als de Míchel ser matemàticament equip de competició europea.

Els gironins hauran d’esperar una setmana més i abans de jugar contra el Cadis a Montilivi (dissabte a les 21h), a les 18:30h estaran pendents del duel directe entre el València i el Betis a Mestalla. Amb una derrota o un empat dels andalusos, els blanc-i-vermells seran equip europeu sense jugar. En cas contrari, una victòria bètica, el Girona haurà de sumar, com a mínim, un punt contra els gaditans davant la seva afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)