Girona

“El Girona domina bé tots els moments d’un partit”

Mauricio Pellegrino Tècnic del Cadis

Com han fet la majoria dels entrenadors que han estat preguntats pel Girona en algun moment del curs, Mauricio Pellegrino va alabar la feina dels gironins i com s’han convertit en la revelació: “A Montilivi passen per una ratxa molt bona. És un equip que a nivell ofensiu és molt perillós, difícil de superar perquè dominen bé tots els moments d’un partit i estan amb confiança. A més juguen amb molta intensitat i ja fa molts partits; per tant, té molt mèrit estar on són”, comentava l’exjugador professional durant la roda de premsa prèvia al duel. En la línia de respecte cap als blanc-i-vermell, Pellegrino hi afegia: “Quan jugues contra rivals que tenen tanta qualitat, crec que també has de colpejar-los i fer efectives les possibilitats. El que hem de fer és estar concentrats, no cometre errades i fer un bon partit per intentar ser millors.”

El Cadis escura les seves possibilitats d’afegir pressió al Celta i lluitar per la permanència, l’únic objectiu per a l’entitat andalusa: “Hem de pensar que la nostra realitat és la més important. Ens hem entrenat bé i acabem de perdre contra el Barça, però de fer moltes coses bé; cal que l’equip s’agafi a això”, va sentenciar Pellegrino, que té les baixes de Kouamé i Javi Hernández. L’exjugador del Girona està sancionat per acumulació de targetes grogues.

RESPECTE

“A Montilivi passen per una gran ratxa i són un equip molt intens i perillós”

VALENT

“Quan jugues contra rivals de tanta qualitat també has de poder colpejar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)