Girona

Míchel Sánchez

_Entrenador del Girona

“No és trampa; sabem la dificultat que té”

Mantenir l’equip alerta. Aquest és l’objectiu de Míchel, que no vol que aquesta nit el seu equip surti confiat davant un Cadis que es troba en la zona de descens. “No és un partit trampa perquè sabem la dificultat que té. He vist els seus últims quatre partits i han jugat molt bé. Tenen jugadors que poden fer mal. En l’inici del joc prefereixen jugar més llarg, però són molt bons en la segona jugada i en la recuperació de la pilota, ja que estan pressionant més a camp rival. És un partit molt complicat”, assenyala el tècnic de Vallecas, que sap que cada partit dels que queden serà exigent: “Tinc la sensació que en aquestes set jornades tots els equips s’hi juguen moltes coses i haurem de fer grans partits per endur-nos els tres punts.”

Míchel, però, és conscient que el Girona té un avantatge. “La pressió és per als dos, però és diferent. També necessitem la victòria, però per mi és més complicat jugar per no baixar que per jugar Champions”, valora Míchel, que també té clar que jugar a Montilivi ajudarà: “Espero la nostra millor versió i necessitem la nostra gent. En els últims partits a fora hem vist com l’afició està a sobre del seu equip i per nosaltres, quan hem tingut l’afició amb nosaltres, ha estat més fàcil fer un bon partit.”

Si una cosa té clara el tècnic blanc-i-vermell després de la derrota al Metropolitano són els errors que no es poden repetir. “La nostra dinàmica va lligada a una manera d’entendre el futbol i no ens podem trair per anar al davant en el marcador. Ens entrenem en un estil que no depèn del resultat i hem parlat molt perquè no ens passi. Quan ens posem al davant no hem de fer un pas enrere”, diu Míchel.

LA CLAU

“Quan ens posem al davant no ens podem trair i fer un pas enrere. Ho hem parlat”

EL RIVAL

“Prefereixen jugar més llarg, però són molt bons en la segona jugada”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)