Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
confiat
Cada dia s’atreveix a fer més filigranes, fintes o passades més perilloses amb la pilota i cada vegada l’afició està més convençuda que un dia la farà grossa. Mentre ho faci amb l’equip ja en la Champions, que faci el que vulgui.
Eric Garcia (90’)
Golejador
Segurament va marcar un dels gols més fàcils de la seva carrera amb una centrada de Sávio a la frontal de l’àrea petita, on arribava lliure de marca. Tot ho fa bé, se’l veu amb confiança tant en defensa com amb la pilota als peus.
David López (90’)
creixent
No va tenir gaire feina i la que va tenir la va controlar molt bé davant de Maxi Gómez o amb els atacants més mòbils, com Juanmi i Robert Navarro. Necessitava un partit plàcid després dels dos darrers que havia firmat.
Blind (90’)
espaterrant
El neerlandès és un espectacle. Ahir va fer una passada malament i la gent es va mirar a la cara intentant recordar si havia passat mai un fet tan extraordinari. Va tornar a trencar línies amb passades o conduccions que feien mal.
miguel (76’)
lliure
Va tornar a fer el que va voler, on va voler i quan va voler. I això és un bon símptoma, ja que desordena les estructures de l’adversari. El clar exemple va ser el 2-0, quan va combinar amb l’esperó amb Iván Martín al vèrtex dret.
Yangel (58’)
Lesionat
Semblava que cada vegada estava en millor forma però va tornar a lesionar-se i ja és massa reincident. Va estar a prop del gol en un parell d’ocasions i va estavellar una pilota al pal a més d’aportar equilibri en atac i defensa.
aleix garcia (86’)
correcte
Tot i que havia jugat algun partit a una velocitat inferior en la presa de decisions i imprecís en la pilota aturada, contra el Cadis va tornar a mostrar una bona versió, la de la primera volta, la que fa funcionar l’equip des de la medul·lar.
Yan Couto (86’)
inspirat
Se’l veia amb un punt més, o dos, d’energia, força, velocitat i inspiració que els contrincants i per la seva banda va arribar molt perill. Llàstima que va tornar a ser una mica imprecís en els metres finals per rematar o centrar bé.
iván martín (76’)
brillant
Quan els equips es tanquen, ell viu entre línies com peix a l’aigua. Se’l veu fi i còmode en aquestes situacions, demana la pilota, trenca línies i viu a l’esquena dels defenses. Va fer el 2-0 combinant amb Miguel i fent un xut ajustat.
savinho (90’)
brasiler
Cada vegada que toca la pilota passen coses. És desequilibri en estat pur, samba, alegria i joc atractiu. Va assistir en l’1-0 d’Eric Garcia, va fer un parell de centrades bones i perilloses i va topar amb el travesser en l’intent de vaselina.
Dovbyk (90’)
referència
Va fer de boia en moltes ocasions descongestionant el joc, oferint joc de cares i buscant la millor opció trencant a l’espai per desordenar la defensa. No va gaudir de grans ocasions però la més clara la va endreçar a dins.
J. Solís (32’)
Va córrer i desplegar-se físicament perquè quan va entrar el partit estava una mica trencat i en aquest escenari va estar força bé.
Portu (14’)
murri
En la primera pilota que tocava, o gairebé la primera, va posar la punta de la bota en un rebuig i va fer el 4-1 definitiu.
Arnau (14’)
correcte
El radi d’acció que li va tocar cobrir va ser ampli però no es va amagar i va estar fi.
T. Villa (4’)
recuperat
A falta de dos dies de complir un any de la seva lesió, va reaparèixer. Un exemple.
P. Torre (4’)
ansiós
Va voler fer-ho bé i no va decidir correctament quan tocava, en els metres finals.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)