Girona

Yan Couto entra finalment en una llista sense cap jugador del filial

El Girona ha anunciat una llista de 20 futbolistes per viatjar a Las Palmas i enfrontar-se a l’equip canari (demà a les 14h). Entre les novetats hi destaca la presència de Viktor Tsygankov, ja recuperat de la seva lesió, i també la de Yan Couto, que tot i fer-se un bon trau a la cella i el front en un xoc amb Juanpe, finalment podrà ajudar al seu equip. Sí que serà baixa pel partit el central canari, amb una fractura al nas, Cristhian Stuani, que no s’ha recuperat de la seva lesió muscular i Borja García, també lesionat.

Tot i demanar el canvi en el duel contra el Cadis, Yangel Herrera també ha estat un dels citats en una llista sense cap jugador del filial de tercera FEF, ni Jastin, ni Carles Garrido o Antal, candidat a entrar-hi per la baixa de Juanpe.

La llista: Juan Carlos, Gazzaniga, Fuidias, Miguel, Arnau, David López, Tsygankov, Dovbyk, Valery, Aleix Garcia, Savinho, Daley Blind, Pablo Torre, Toni Villa, Yan Couto, Yangel Herrera, Jhon Solís, Iván Martín, Portu i Èric Garcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)